2789
عنوان

سونوگرافی

972 بازدید | 29 پست

سلام شبتون بخیر.من دوهفته پیش رفتم سونوی آنومالی بعدش بردم به پزشکان نشون دادم گفت همه چیز نرماله.امروز یه بنده خدایی نگاه کرد گفت خط آخرش نوشته اننگشتاش بررسی نشده. کبدشو بررسی نشده. واین که نوشته آنومالی در اندام‌های فوقانی و تحتانی مشاهده نشد. نگران شدم. یعنی چی ؟؟؟میشه اگر کسی چیزی می‌دونه بگه. ممنونم 

فقط از خدا بخواه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آنومالی ینی غیرطبیعی...اندام های فوقانی و تحتانی چیزی مشاهده نشد ینی سونوت عالی بوده انشالله سالم بغلت بگیری

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

میگه چیز غیر طبیعی دیده نشده چ پایین چ بالا

اون بنده خدا دکتر بود؟🥴

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

انومالی یعنی غیر طبیعی 🤦🏻‍♀️

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دور سر جنین  تقریبا ۱۶سانتی متره و ران پا تقریبا۳/۵سانتی 

ووویی قربون خدا بشم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

عزیزم نوشته آنومالی مشاهده نشده یعنی چیز غیر طبیعی دیده نشده وخدارو شکر همه چی خوبه منم آخر هفته نوزده بهم نوبت سونو دادن شما هفته چند سونو آنومالی دادین 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
میگه چیز غیر طبیعی دیده نشده چ پایین چ بالا اون بنده خدا دکتر بود؟🥴

نه دکتر نیست ولی کمی سررشته داره میگه خط آخرش نوشته شامل سینداکتیلی پولی داکتیلی نمی‌گردد. میگه اینا یعنی سلامتی و تعداد انگشتان جنین

فقط از خدا بخواه...