2777
2789
فشار کاری شاید روش زیادع  مردا که فشار مالی و کاری روشون زیاد باشه به کسی کار ندارن فقط باید ی ...

باید فشار اقتصادی و کاریش رو با داد زدن رو سر نوزاد برطرف کنه

شده آااااااایا غمی ریشه به جانت بزند😔💔
بعضی ها بلد نیستن با بچه ارتباط بگیرن ،شوهرت نه روانیه نه بده،فقط بلد نیست خشمشو کنترل کنه سعی کن کم ...

آره بلد نیست،من مسولیت و بهش نمیدم خودش میاد دخالت میکنه میگه دلم برای تو میسوزه بچه اذیتت میکنه

خسته ترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احمق خیلی

اخه مگه سه ماهه چی کار می کنه .

نکنه حسودی می کنه شوهرت .نکنه بچت باعث شده شوهرت تورو از ذست بده .عزیزم بدون گریه و ناراحتی به حرفام فکرکن.بعضی مردا بچشون را دشمن رابطه خودشون و همسرشون می دونند .

وببخشید اینم به شما بر می گرده

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
آره بلد نیست،من مسولیت و بهش نمیدم خودش میاد دخالت میکنه میگه دلم برای تو میسوزه بچه اذیتت میکنه

بگو بچه ماست از وجود ماست چرا منو اذیت کنه ما خواستیم بیاریمش پشت در واینستاده بود بگه جون مادرتون منو راه بدید تو که! ما تصمیم گرفتیم بیاریمش.فقط با محبت بهاش رفتار کن و یواش یواش بیارش تو راه

شب به بچه گریمچر یا دارویی که ضرر نداره بده بخوره خوب بخابه ...اولین کار اینه که برای گریه بچت یه کاری کنی ..وقتی بچه گریه نکنه و بخابه دلیلی نداره بخاد داد بزنه ..اگه بد موقع میخابونیش که باعث بشه شب نخابه نزار بخابه به موقع بخابونش 

شوهرتم شاید دلش رابطه میخواد و نمیتونه بگه سر بچه داد میزنه

اخه مگه سه ماهه چی کار می کنه . نکنه حسودی می کنه شوهرت .نکنه بچت باعث شده شوهرت تورو از ذست بده .ع ...

من چی کار کنم همه وقتم برای بچم، فرصتی ندارم بچم زیاد گریه میکنه،شوهرم میگه دلم برای تو میسوزه بچه اذیتت میکنه،

خسته ترینم
شب به بچه گریمچر یا دارویی که ضرر نداره بده بخوره خوب بخابه ...اولین کار اینه که برای گریه بچت یه کا ...

ساعت ۱ میخوابه بچه هر کاری میکنم زود نمیخوابه

خسته ترینم
من چی کار کنم همه وقتم برای بچم، فرصتی ندارم بچم زیاد گریه میکنه،شوهرم میگه دلم برای تو میسوزه بچه ا ...

مشکل همینه ..همین جمله ..همه وقتم برای بچم .بعد که به خودت میای میفهمی می تونستی برای شوهرت هم وقت بگذاری . مواظب باش .فقط همین

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
من چی کار کنم همه وقتم برای بچم، فرصتی ندارم بچم زیاد گریه میکنه،شوهرم میگه دلم برای تو میسوزه بچه ا ...

دوست داره میخاد بچه رو بفهمونه بلد نیست و نمیدونه با این کارا نمیشه 

نصیحتش کن بگو الان داد بزنی سرش خدایی نکرده بزرگ بشه رو اعصابش تاثیر بزاره باید هزار جور قرص اعصاب بخوره .رو اعتماد به نفسش تاثیر میذاره .منو تو که همین قدی نبودیم مادر پدرامونم همین طوری زحمتونو کشیدن تا بزرگ شدیم والا اگ با داد و بیداد بزرگ میشدیم الان معلوم نبود چه مریضیا که نداشتیم ازین جور حرفا

این چه حرفیه بجاش میتونی بگی خدا اهل عاقلش کنه ..خدا صبرشو زیاد کنه

شعور نداشته با دعا به وجود نمیاد !

همین حرفا رو زدید برخی با شوهرای نمونشون و اخلاق مزخرفشون رفتن چن تا بچه اوردن اونارم بدبخت کردن بسه دیگه

شعور نداشته با دعا به وجود نمیاد ! همین حرفا رو زدید برخی با شوهرای نمونشون و اخلاق مزخرفشون رفتن چ ...

حرفت درسته شکی توش نیست ...ولی بعضیا راه و روششو بلد نیستن فقط نه اینک ذات خرابی داشته باشن ...مادرم برای دوستش از بچگی ما میگفت که بد غذا بودیم چقد براموندمثال میزد و توضیح میداد ..دوستش گفت کاش یکی هم بود منو راهنمایی میکرد برای بزرگ کردن بچه هام اینارو بلد بودم و الکی نمیزدمشون  ...کسی که راهشم بلد باشه بازم بزنه اون دیوانس ولی اینطور ادما فرق دارن

حرفت درسته شکی توش نیست ...ولی بعضیا راه و روششو بلد نیستن فقط نه اینک ذات خرابی داشته باشن ...مادرم ...

قبول دارم ولی این اقا فراتر از راه و روشه اصلا عقل و منطق درستی نداره