2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم ادرارتو بریز تو یه لیوان یبار مصرف

یه قاشق جوش شیرین بریز توش

اگه کف کرد و بالا اومد بچت پسره اگه رقیق شد دختره

بزن گوگل روش های خانگی جنسیت برات ده تا راه کار میاره

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
یکم ادرارتو بریز تو یه لیوان یبار مصرف یه قاشق جوش شیرین بریز توش اگه کف کرد و بالا اومد بچت پسره ...

منم این رو انجام دادم هیچ واکنشی نشون نداد وبچه پسر بود 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
منم این رو انجام دادم هیچ واکنشی نشون نداد وبچه پسر بود 

یعنی من برعکس گفتم؟ 🤔

بزنید گوگل میاره

نمیدونم والا پسر هیچی نمیشد دختر کف میکرد

یا پسر کف میکرد دختر هیچی نمیشد😂🤔

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
یعنی من برعکس گفتم؟ 🤔 بزنید گوگل میاره نمیدونم والا پسر هیچی نمیشد دختر کف میکرد یا پسر کف میکرد ...

منم تو نت خوندم گفته بود اگه کف کرد پسره واگه واکنش نشون نداد دختره براهمین فکر کردم این یکی بچم هم دختره ولی سونو دادم گفت پسره 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن