سلام دوستای گلم من یه چن روزی هست خیلی شدید تصمیم گرفتم کار در منزل داشته باشم خلاصه تو اینستا چن تا پیج بود که هم مجوز داشتن هم نماد اعتماد هم زیر نظر فتا بودن قشنگ قانونی و حسابی
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
خب باید متوجه میشدی وقتی پول میخوان کلاهبردار هستن
من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
خلاصه به من آدرس یه کانال دادن تشریف بردم دیدم به به رقابتی هست مثلا یه تایم کم میدن یه تایپ سخت مید ...
حرومشون باشه
من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
همسرم خیلی گفت گول اون مجوز اینا رو خوردم هنوزم بهش نگفتم چی شده تازه کارشناس حقوق هم هستم به ...
واااااای واقعا خسته نباشید عزیزم 🤦♀️😁🤭😑