مامانم میگه نمیدونم این پسر شکم داره و تپله معنی نداره حتی پول هم مهم نیس باید ببینی طرف اخلاقش چطوریه هیکل و قیافه اصلاااا مهم نیس تنهاچیزی که مهمه اخلاقه منم میگم نه هرکس توهیکل و قیافه هم معیاری داره اول باید ببینی اگه علاقه داشتی بهش بشناسیش میگه بااین حساب توهیچوقت نمیتونی شوهرکنی
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
دکتر هولاکویی میگفت شاید خوشگلی عادی بشه ولی قیافه ی کسی که به دلت نمیشینه هیچوقت برات عادی نمیشه
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...