2821
2789

دکتر خیلی مهمه تجربه داشته باشه مثلا بعضی ها بینی گوشتی رو خوب عمل می کنن
بعضی ها تو جراحی ترمیمی خوبن دکتر کامبیز پوریوسف انواع جراحی زیبایی و بینی انجام میدن کارشون هم خیلی خوب

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782 
https://drpooryousef.com/
این پیج اینستاشون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم من با دکتر شکرریز عمل کردم خیلی خوب شده بینیم 

این پیج اینستاگرامشون

ایشون متخصص جراحی زیبایی،پلاستیک و ترمیمی در مرکز جراحی البرز هستن و رئیس اسبق بیمارستان  ناجا

فارغ التحصیل  دانشگاه تهران با بیش از ۱۰ هزار عمل موفق در بینی استخوانی و گوشتی و ترمیمی

09305126425

عزیزم دکترای تهران خیلی بهترن، دکتر کرامت الله ترابی حرف اول رو تو جراحی بینی تو تهران میزنن. من خودم بینیم رو جراحی کردم واقعا خوب شده و خیلی راضیم. پیش کس دیگه واقعا به نظرم نرو

برای من دوران نقاهت بعد از عمل رینوپلاستی خیلی راحت تر از چیزی بود که فکر میکردم فقط چند روز کمی درد داشتم و بعد از آن همه چیز رو به روال عادی برگشت دکتر امیر نیازی تمام مراقبت های لازم بعد از عمل رو به طور کامل به من توضیح دادن و من خیلی راضیم از نتیجه عملم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792