2789
عنوان

شوهر بدجنس

468 بازدید | 14 پست

ساعت ۵  از سرکار اومد خونه،غذا نخورده رفت دنبال دامادش،دامادش رو برد بازار،بعدآورد خونش.بعد که اومد خونه،خاهرش رو برد بازار.من اعتراض کزدن گفتم چرا من اولویت آخرتم. الان ساعت هست؟ گفت من فقط یبار بردمتون. گفتم درسته هرکدوم و یبار بردی ولی ۳ ساعت از وقتت رفت.من جی؟ گفت برو خونه مادرت گمشو.زندگیمو آتیش زدی.بهشون میگم

خود درگیری داره😒

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ساعت ۵  از سرکار اومد خونه،غذا نخورده رفت دنبال دامادش،دامادش رو برد بازار،بعدآورد خونش.بعد که اومد خونه،خاهرش رو برد بازار.من اعتراض کزدم گفتم چرا من اولویت آخرتم. الان ساعت هشت هست. گفت من فقط یبار بردمشون. گفتم درسته هرکدوم و یبار بردی ولی ۳ ساعت از وقتت رفت.من جی؟ گفت برو خونه مادرت گمشو.زندگیمو آتیش زدی.بهشون میگم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ساعت ۵  از سرکار اومد خونه،غذا نخورده رفت دنبال دامادش،دامادش رو برد بازار،بعدآورد خونش.بعد که ...

گفتم دوسدارم بیشتر کنارت باشم.درسته تواونارو یبار بردی امروز .منم اگه امروز میبردی بازم  کل وقتت سه ساعت رفت.با اونا بیشتر یودی

باور کن بیشترشون موقعی که مجردن اصلا خانواده هالیشون نیست  بهد زن گرفتن تازه چشم و چراغ و عصای ...

دقیقا . تو زمان عقد خانواده شوهرم همگی بهم میگفتن خدا خیرت مارو از دست این راحت کردی . الان بعد ازدواجمون یه روز همدیگه رو نبینن صب مامانش زنگ میزنه که دیشب پسرمو خواب دیدم فلان و بهمان 😑😑

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱
باور کن بیشترشون موقعی که مجردن اصلا خانواده هالیشون نیست  بهد زن گرفتن تازه چشم و چراغ و عصای ...

مقصر خانواده هان هیلی متوقع هستن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
تنبلن یکم راه نمیرن. خسیسن پول کرایه نمیدن.نمیدونم.من منتطرش بودم دلم تنگ شده بود بهم اهمیت نمیده

وای عجب ادمایین ی مدت محلش نکن هرجام میری خودت برو ازش درخواست نکن