samyin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 245 عنوان کسی هس خاسم بازی اون... بیکارا بیان 50 بازدید | 8 پست ی رفیقمون بازیو گزاش ادامشو بریم😁😑؟!شب بعد تو جنگل قدم میزدم ک..😍😂 1401/05/05 | 20:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7677 مزاحم اختلاط دوتا شیر شدم قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
samyin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 245 مزاحم اختلاط دوتا شیر شدم تا منو نخوردن سعی کردم از اونجا دور شم😐😑😂
آلیاکوچولو عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 84 یهو گرگه پرید جلوم گفت کجا میری با این عجله میخوام بخورمت😂😂😂😂
samyin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 245 یهو گرگه پرید جلوم گفت کجا میری با این عجله میخوام بخورمت😂😂😂😂 تا حرفشو تموم نکردع بود ی کف گرگی خابوندم بش😂
آلیاکوچولو عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 84 بازی باحالی بود ایندفعه که باز دوستا باهم تو چت جمع شدیم بگم بهشون بازی کنیم😂
samyin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 245 بازی باحالی بود ایندفعه که باز دوستا باهم تو چت جمع شدیم بگم بهشون بازی کنیم😂 عارح دوص😍😁