2777
2789

خیلی باهم خوب بودیم خیلی زیاداز جونم بیشتر دوسش داشتم اون ی شهر بود من ی شهر دیگ فاصلمون شاید با اتوبوس ۱۲ ساعت میشد 

دو سال تمام بهترین کس زندگیم شد تنها امیدم بود یهو برگشت گفت برو منو به خونوادت معرفی کن اما من نکردم گفتم فعلا زوده بزار لاقل دانشگاه بریم بعد ۲۰ سالمون بود گفتم برم چی بگم بگم پسره بیکار بیعار ۲۰ سالشا اونور ایران من دوسش دارم میخوامش لاقل دانشگاه رشته خوبی قبول شیم میگم همکلاسمه

سر این حرف بلاکم کرد رفت تا ۳ ماه بعد

اگ عاشقت بود بلاکت نمیکرد

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

الهی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ ماه بعد نتایج انتهایی کنکور اومد ازادم کرد گفت خیلی دوست دارم اشتباه کردم ی فرصت دیگ بهم بده فک میکردم میتونم فراموشت کنم اما نکردم پسری ک کل روزایی رو که هر دومون عین خر واس کنکور میخوندیم هر وقت میخواستم برام وقت میزاشت ۳ ماه تابستون بلاکم کرد تو آزاد ترین تایمم

دو ماه گذشت باز بهونه گرفت گفت باید تلگرام و واتساپتو بدی من داشته باشم بازم ندادم گفتم میخای چیکار چرا به حریم خصوصیم احترام نمیزاری واقعا واسم تعریف نشده بود این درخواست اینم بگم اینبار خیلی خیلی بیشتر از قبل وابسته اش شدم باز دید زیر بارم نمیرم بلاکم کرد تا ی چند وقتی اون مدتو من خون گریه مبکردم😔😔ولی بازم برگشت گفت دوست دارم و ...

عشقت ۲ طرفه نبوده عزیزم

ولی الان ک خیلی پیگیره و خیلی میگ دوسم داره وقتی فهمید ازدواج کردم

بعدش برگشت گفت بابام قرض بالا اورده به اسم من چک کشیده چند وقت دیگ میرم زندون من هی دلداریش میدادم امیدوارش میکردم ک نمیری نمیشه امکان نداره ی روز برگشت گفت دوس دختر دوستم  بهش ۵۰۰ میلیون پول داده میفهمی ینی چی دوستم گفته پول لازم دارم اون ۵۰۰ داده بهش رفته باهاش بهترین ماشینو گرفته منم باخودم فکر کردم من ک از این پولا ندارم اگ ی روز ازم پول خواست ک ابروم میره

ی ماه بعد برگشت گفت من با خیلی دخترا رفیقم لیاقت تورو ندارم برو پی زندگیت بازم باورش نکردم با اینکه دو ساله عقدم هنوز اسکرین چتامونو و عکساشو تو ی رم دارم کسی ندیده تاحالا

باور نکردم گفتم همه جورش دوست دارم میمیونم پات با این حرفا نمیتونی منو از خودت برونی

ولی الان ک خیلی پیگیره و خیلی میگ دوسم داره وقتی فهمید ازدواج کردم بعدش برگشت گفت بابام قرض بالا او ...

اول از همه بگم این آقا معلوم نیست با خودش چند چنده ی ماه بلاک دو ماه آشتی 

بزن هرچی ازش داری رو پاک کن که شوهرت ببینه قیامت میشه تا ابد بهت بدبین میشه 

از اون طرف بجز سرگرمی ک الان خیانت حساب میشه چیزی گیرت نمیاد

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
ولی الان ک خیلی پیگیره و خیلی میگ دوسم داره وقتی فهمید ازدواج کردم بعدش برگشت گفت بابام قرض بالا او ...

فاااا***ک شوهر داری😐 همون بهتره ولت کنه کوچیکت کنه 

خودت لیاقتت خودتو در این حد میدونی 

باز باهم خوب شد ولی خوب شدنش جوری بود تو یک ماه شاید نهایت دو بار باهم حرف میزدیم اونم ۳ شب به بعد میگفت سرکارم 

منم اسفند ماه بود ولش کردم گفتم بزار ببینم خودش کی وقت میکنه با من حرف بزنه به من پیام بده منم جوابشو میدم هیچ خبری ازش نبود هیچ خبری من ۱ اسفند باهاش حرف نزدم ۲۲ شهریور ی بنده خدایی اومد خواستگاریم از ناراحتی زیاد قبول کردم گفتم اینجوری لاقل فراموش کردنش اسونه

اول از همه بگم این آقا معلوم نیست با خودش چند چنده ی ماه بلاک دو ماه آشتی  بزن هرچی ازش داری ر ...

بعد عقدمون بهش ی پیام دادم گفتم ازدواج کردم هرچی ازم داری پاک کن تا ی مدت هر روز زنگ میزد چند ساعت گریه میکرد میگفت چطور تونستی اینکارو با من کنی من این ۶ ماه جون کندم کار کنم پولی پس انداز کنم بیام خاستکاری شبو روز نداشتم ۵ صب خوابیدم تا ۹ اون کل استراحت من بوده تو چطور یهو میای این حرفو بهم میزنی اصلا چطور امکان داره باورم نمیشه تو خبر مرگت نمیتونستی قبل عقد بهم پیام بدی ببینی من چ گهی میخورم ک نیستم و بازم من مقصر شدم دوساله تموم شده همه چی ولی دلتنگیم براش تمومی نداره هر روز بیادشم حتی شده بارها بیادش گریه کنم و بازم تهش من مقصر شدم خیلی ناراحتم بنظرتون اشتباه از منه؟

فاااا***ک شوهر داری😐 همون بهتره ولت کنه کوچیکت کنه  خودت لیاقتت خودتو در این حد میدونی

ی بار بهم گفت گیرم میخوام گوشی بخرم پول لازم دارم ۱ تومن پس انداز داشتم دادم بهش بعد اون هی بهونه میاورد میخوام پس بدم شماره کارت بده اما من ندادم الانم بیشتر یا بخاطر احوال پرسی پیام میده یا میخواد از طریقی شماره حسابمو بگیره پس باه

بعد عقدمون بهش ی پیام دادم گفتم ازدواج کردم هرچی ازم داری پاک کن تا ی مدت هر روز زنگ میزد چند ساعت گ ...

الان دیگه مهم نیست اشتباه از کیه 

مهم اینه یکی دیگه وارد زندگیت شده با هزار آرزو باهات ازدواج کرده دلش بهت خوشه 

دلت میخواست شوهرت ب عشق مجردیش فک کنه!؟

هرچند بازم میگم پسره مشکل داره و الکیه همش به هیچ کدوم فک نکن 

شمارتو باید عوض میکردی عکس و چت و..همه رو پاک کن ک کسی ببینه نابود میشی 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
الان دیگه مهم نیست اشتباه از کیه  مهم اینه یکی دیگه وارد زندگیت شده با هزار آرزو باهات ازدواج ...

من الانشم‌نابود شدم‌اونقدی تو فکر اونم به فکر زندگیم نیستگ واقعا همه بهم‌میگن خیلی افسرده شدی مث قبل خوشحال نیستی شور و شوق ندارس باورت میشه ۱۰ کیلو‌کم‌کردم‌از غصه

@bastani_kimi  

تاپیک‌شما‌رو خوندم‌گفتی پسره گفته به خونوادت بگو یاد خودم افتادم

میشه مال منو بخونی نظر بدی

من بعد دو سال دیونه شدم از دوریش

بخدا فک‌ نکنم هیچکس اندازه من عاشق بوده باشه

اونقد فاصله داشتیم گفت با حجاب شو درحالی ک تو خونوا مون یک نفر باحجاب نیس چادری شدم

میدونست پسر خالم حاستگاری اومد چند بار گفت خونشون نرو ۳ سال کامل نیومدم خونه خالم

و هزار تا درخواست دیگ‌ک همشو انجام دادم الان یادم‌نیست تک به تک بنویسم😔😔ولی تهش چیشد

مقصر من بودم یا اون😶