2777
2789
عنوان

کیا عاشق شدن 😪

135 بازدید | 24 پست

یکی از دوستانم در رابطه عاشق هم بودن ویهو مجبور ب جدایی شدن آیا احتمالش هس باز برگرده عشقشون تو رابطه خانواده باعث شدن جدا بشن واینکه بهم نمیخورن  ولی بعد 8 ماه نتونسته فراموش کته نباید بره سمتش خیلی دلتنگش😪

والا تاحالا عاشق نشدم هیچوقت 🌝

حس میکنم عشق یه دروغ بوده برای حفظ حیات بشر (:

احتمالش هست 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدبختیم این هس ک دوساله عاشقشم ولی اون نمیدونه    

درکت میکنم💔🙂

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
خیلی سخته شباوروزام شده فک کردن ب اون دگ خسته شدم😢

منم همینه وضعم بیشتر از ۵ساله. سعی میکنم خودمو باچیزای دیگ سرگرم کنم.. میترسم ب درس خوندنم لطمه بزنه سال بعدم کنکور دارم

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
ینی 5 ساله بهش فک میکنین

اره شایدم بیشتر عشق کودکیه دیگه سخته فراموش کردنش