2777
2789

میتونی سکه پارسیان بخری.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یعنی شوهرتون نمیخوان واس برادر زادشون یه تیکه النگویی سکه ای چیزی بدن ؟ اگه ایشونم میدن یه دو سه دست ...

دوسه دست لباس با ۳۰۰فک نکنم بشه من واسه دخترم یه لباس گرفتم ۲۰۰

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
اوووووو نه بابا چه خبره  اون بخره من نمیزارم😂😂😂 پولمون کجا بود بابا اصلا بره چشه بازارو در ...

سکه پارسیان بخرین ، ۴۰۰ و پنجاه اینا شده الان ولی خب می ارزه کلاس خودشم داره

میخندم ب جهانی ک غمش را ب رخِ من می‌کشد:)))
ما تازه ازدواج کردیم پول نداریم😐😂😂🥲 

مهم احترامیه ک براشون قائل میشین میرید پیششون وگرنه اونام مطمینا واسه کادو بقیه بچه نیاوردن ک همینی ک دستت میرسه رو با روی خوش محترمانه بدین ی دنیا براشون ارزش داره البته بسته ب انسانیت طرف والا من خودم ک اینجوری بودم همینکه میدیم طرف زحمت کشیده اومده دیدنمو ن برام دنیا ارزش داشت

دوسه دست لباس با ۳۰۰فک نکنم بشه من واسه دخترم یه لباس گرفتم ۲۰۰

من واس پسر داییم یه لباس و دو تا ست با یه ست کلاه دستکش جوراب گرفتم کلا شد ۴۰۰ ، البته قیمت اون مغازه ای ک رفته بودم نسبت به جاهای دیگه که ب قول شما ۲۰۰ ۳۰۰ تامن میدادن خیلی بهتر بود ، جنسشونم مثل همونا کیفیت داشت ، واس لباس باید گشتتتت   

میخندم ب جهانی ک غمش را ب رخِ من می‌کشد:)))