2777
2789
😂😂😂شاید بابا ما مخمون آکه نکنید از این کارا با ما

تا حالاشم به خاطر این دوتا حدس کلی فسفر سوزوندیم ای خدا حالا تو این گرونی ماهی و میگو از کجا بیارم جایگزین کنم🤣🤣🤣

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
تا حالاشم به خاطر این دوتا حدس کلی فسفر سوزوندیم ای خدا حالا تو این گرونی ماهی و میگو از کجا بیارم ج ...

😂😂😂ب خودت فشار نیاااااار الان ی چیز میگمت جواب بده مغزت بازگشت ب کارخانه میشه ۲+۲😁😁مت الان توپ توپم😂

مال و مالداریم دتم و میردم😁😌من لکم از دیار لرستان عزیزم😻از قومی مهربون و ساده  😎😌و ب لک بودنم افتخار میکنم 😍ی مامان کوچولوی شیطونم ک با دخترم باهم اتیش میسوزونیم رو کله شوهر گرام😁حقشه میخواست زن نگیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂ب خودت فشار نیاااااار الان ی چیز میگمت جواب بده مغزت بازگشت ب کارخانه میشه ۲+۲😁😁مت الان توپ ...

ای خدا خیرت بده اصلا جواب این معما عدد 5 که اومد تو ذهنم کلا آروم گرفتم🤗😍😂ممنون عزیزم

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
ای خدا خیرت بده اصلا جواب این معما عدد 5 که اومد تو ذهنم کلا آروم گرفتم🤗😍😂ممنون عزیزم

😂😂😂عه چرا برا تو ۵ شد خواهر مال من ک  شد،۲۲ اشکال نداره مخ تا داریم تا مخ من مخترم😂😂😂

مال و مالداریم دتم و میردم😁😌من لکم از دیار لرستان عزیزم😻از قومی مهربون و ساده  😎😌و ب لک بودنم افتخار میکنم 😍ی مامان کوچولوی شیطونم ک با دخترم باهم اتیش میسوزونیم رو کله شوهر گرام😁حقشه میخواست زن نگیره