2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من واسه دخترم چیکو گرفتم خوب نیست شرره می‌کنه .به دخترم از سی و چهار روزگی دادم.دخترت شیرخشکیه؟؟

از سی و چهار روزگی مناسبش هست؟هنوز دنیا نیومده شیر خودمو میدم بهش 

همون مثبت ۰ گرفتم برای نوزادی ولی آب که ریختم امتحان کنم آب زیاد میاد ازش ۱۵۰ میل خریدم 

نمیدونم 

من اونت خریدم 

ولی امتحانش نکردم هنوز 😬😬😬

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
من واسه دخترم چیکو گرفتم خوب نیست شرره می‌کنه .به دخترم از سی و چهار روزگی دادم.دخترت شیرخشکیه؟؟

شما شیر خشک دادی نوزاد بود چه مارکی دادی قنداب خوری هم بگیرم؟این که خیلی ازش میاد میپره گلوی بچه با قندآب خوری میشه شیر خشکم داد برای وقتی که اگه یوقت بچه سیر نشد به عنوان کمکی 

اونت و چیکو عک نکنم زیاد فرق کنن یدونه هست قهوه ای گرونم هست هشتصد تومن گفتم کاش اون میگرفتم 

حالا منم رفتم دو تومن شیشه شیر و سری شیشه و پستونک و اینا خریدم ولی بعدش بهم گفتن که ایکاش نمیخریدی مممکنه نگیره اصلا شیشه شیر رو 🫤🫤 بزار به دنیا اومد برو بخر 

حالا منم رفتم دو تومن شیشه شیر و سری شیشه و پستونک و اینا خریدم ولی بعدش بهم گفتن که ایکاش نمیخریدی ...

پسرم کولیک داشت منم بی بی لند گرفته بودم کلا پسرم که شیشه نگرفت زیاد سوراخشم ریز بود بچم هرچی مک میزد نمیاومد فکش درد گرفت من نمیدونستم بعد کولیکشم بدتر شده بود حالا برای دخترم گفتم یه مارک بهتر بگیرم اینو گرفتم با پستونک چیکو که هر طور شده پستونک میدم بهش نمیدونم برای قندآب و اینا چیزی بگیرم بدرد بخوره هم بتونم باهاش شیرم بدم یکم اونم به عنوان کمکی چون خودم تو غذا خوردن تنبلم میترسم شیرم مقوی نباشه

پسرم کولیک داشت منم بی بی لند گرفته بودم کلا پسرم که شیشه نگرفت زیاد سوراخشم ریز بود بچم هرچی مک میز ...

منم دوست ندارم شیر خودمو بدم 

چون میگن حالات روحی مادر خیلی تاثیر میزاره و من خیلی زودرنجم 

دوست ندارم این حالت ها روی بچم تاثیر بزاره 

برای همین خیلی پیگیر شیشه شیرم براش که بهترین شیرخشک و بخرم و شیر خودمو ندم بهش 

منم دوست ندارم شیر خودمو بدم  چون میگن حالات روحی مادر خیلی تاثیر میزاره و من خیلی زودرنجم&nbs ...

الان انقد گرونی شده دلم برای شوهرم میسوزه که پول زایمانم بده وسایل بچرو خریدیم سعی میکنم شیر خودمو بدم آخه خیلی گرون میشه ولی اونایی که شیر خشک میدن هم بچه تپل تر و قوی تر هم اینکه مادرم راحت فقط خدا کنه این شیشه ۲۵۰ پولشو دادم به کارم بیاد واسه نوزادیش باید یه فکری بکنم شاید یه قندآب خوری خوب خریدم که مناسبش باشه 

الان انقد گرونی شده دلم برای شوهرم میسوزه که پول زایمانم بده وسایل بچرو خریدیم سعی میکنم شیر خودمو ب ...

انشالله درست میشه همه چیز

شما شیر خشک دادی نوزاد بود چه مارکی دادی قنداب خوری هم بگیرم؟این که خیلی ازش میاد میپره گلوی بچه با ...

عزیزم من به عنوان کسی که تجربه کردم میگم اصلا شیرخشک نده همون شیر خودت کافی هست هر چه بیشتر بچه مک بزنه شیر بیشتری تولید میشه.منم این دکترا ترسوندن گفتن شیرخشک بده چون کم وزن بود زیر دو کیلو بود .کاش هیچ وقت نمی‌دادم چون از ماه هفتم دیگه شیرمو نخورد و شیرخشک مخصوصش هم دیگه وارد نشد و از اون طرف شیر خشک معمولی هم سهمیه ای شد فقط ماهی چهارتا میدن!!!دیگه با هزار دوز و کلک شیرخشک گیر میارم و هیچ تاثیری هم تو وزن گیریش نداشت .شیشه شیر چیکو هم چون خیلی سوراخش گشاده بچه رو تنبل می کنه .من فقط شیشه شیر گرفتم قنداب خوری و اینا نگرفتم 

عزیزم من به عنوان کسی که تجربه کردم میگم اصلا شیرخشک نده همون شیر خودت کافی هست هر چه بیشتر بچه مک ب ...

برای بعد شش ماهگی هم خوب نیست آدم یکم بهش بده پسر من خیلی لاغر بود خودمم لاغر میگم کاش یه شیشه خوب ضد نفخ میگرفتم بهش شیرخشک میدادم انقد اذیت نشه