2777
2789
عنوان

نحوه استخدام در اداره پست

2152 بازدید | 10 پست

سلام

اینجا کسی هست خودش یا اقوامش کارمند اداره پست باشه؟

شدیدا نیازمند کار پاره وقت هستم

بچه ۴ساله دارم،قبلِ دنیا اومدنش ۸سال کارمندبودم.

پستِ نزدیک خونمون یکی از کارکنانش میخواد بازنشست شه،کسی میدونه چطور باید ثبنتام کنم؟کجامراجعه کنم؟

اینترنتیه؟ آزمون؟ یا خودشون ازقبل ورداشتن و رزرو شده

خدا در قلب انسانهاست
کامپیوتر بلدی.   من. پدر شوهرم میخاسمت اداره پس ببره گفتم حداقل باید فوق دیپلم داشته باشم. &nbs ...

لیسانسِ کامپیوتر دارم،نرم افزار 

ازنظرِ کار باسیستم و سوابق کاری اوک هستم،فقط نمیدونم کجا باید برم فرم پر کنم و درخواست بدم

ممنون میشم بهم بگین

خدا در قلب انسانهاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم،ازشون پرسیدم درست راهنمایی نمیکنن که درواقع میپیچونن

حتما یه نفر دیگ میخان سر کار ببرن برو فرمانداری.    براش شرایط بگو.   فکنم فرمانداری بهترین جا باشه.    و مدرکت هم خوبه 

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

سلام از همون پست نزدیک خونتون بپرس شاید راهنمایی کنن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
کامپیوتر بلدی.   من. پدر شوهرم میخاسمت اداره پس ببره گفتم حداقل باید فوق دیپلم داشته باشم. &nbs ...

رفتی ؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
سلام از همون پست نزدیک خونتون بپرس شاید راهنمایی کنن

سلام، از همونجا پرسیدم،اتفاقی متوجه شدم ک میخواد بازنشست بشه،  ازخودش پرسیدم، میگم ک جواب درست درمون نداد،حالا دوباره میرم بپرسم،البته ۳ماه دیگه میخواد بره کلا،

خدا در قلب انسانهاست
لیسانسِ کامپیوتر دارم،نرم افزار ازنظرِ کار باسیستم و سوابق کاری اوک هستم،فقط نمیدونم کجا باید برم فر ...

سلام عزیزم گفته بودین با شهیاد سامانی عمل کردین راضی نیستین.. میشه بیشتر راجبش صحبت کنید که چرا راضی نیستید؟ من خیلی از نمونه کارهاشون خوشم اومده بود