2777
2789
دیپلم ک ن چون رشته غیرمرتبط نمیخام امتحان بدم ولی چون تاثیرواس۱۴۰۲هست احتمالا درسای نهایی دوازدهم رو ...

خو همون نهاییارو میگم احتمال داره بگن از رو کتاب نظام جدیده 

تاریخ شروع ۱۵.۷.۱۴۰۱وزن اولیه ۸۰.۸۰۰وزن هدف ۷۹🔐
منم بیست و سه سالمه میخوام کنکور بدم هیچوقت دیر نیست برا این چیزا. 

مجردی؟بااین حرفت کور سوی امید تو دلم روشن کردی اگه شهریور دیپلممو زود بدن میدم علمی کاربردیو راااحت میشم برام دعا کن توروقران 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من متولد 77 هستم دیپلم تجربی دارم میخوام کنکور انسانی بدم. 

منم متولد۷۸ام میخام کنکورهنربدم واس دبیری هنر الانم معماری میخونم

شمادرستوتموم کردی یاکلانرفتی دانشکاه؟

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
مجردی؟بااین حرفت کور سوی امید تو دلم روشن کردی اگه شهریور دیپلممو زود بدن میدم علمی کاربردیو راااحت ...

بله مجردم انشالله موفق باشی عزیزم 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
منم متولد۷۸ام میخام کنکورهنربدم واس دبیری هنر الانم معماری میخونم شمادرستوتموم کردی یاکلانرفتی دان ...

من کلا نرفتم دانشگاه.. اول تجربی میخواستم بعد زبان الانم انسانی. تصمیمم اینبار کنکور انسانیه. هربار کنکور زبان که دادم از شهر خودم نتونستم قبول شم نرفتم. 

من کلا نرفتم دانشگاه.. اول تجربی میخواستم بعد زبان الانم انسانی. تصمیمم اینبار کنکور انسانیه. هربار ...

موفق باشی عزیزم

من هم کلا باید برم بکوبم از نو دیپلم بگیرم  دیپلم تجربی ام میخوام کنکور انسانی بدم  پیج ...

برو سایت سنجش اون پیج نصف خبراش الکیی فقط میخواد فالورش نریزه هی تبلیغ میزارع درامد داره و گرنه بری سایت پیام رساناشون گفتن اینستا ندارن حرفی راجب زمان برگزاری کنکور ندادن که اون پیج میگه احتمالا یکی دی ماه یا بهمن یا اسفنپ دومی تیر خودشم نمیدونه چی بگه

وطنم برای کدام دردت گریه کنم💔🖤

سام بچه ها اومدم ازتون مشورت بگیرم من سال دومم بود که کنکور دادم 19 سالم هس هر دو سال قرار بود فرهنگیان قبول بشم ولی نشدم خانوادم گفتن چون سال دومت هس دیگه نباید کنکور بدی چون توی  فامیل و خانواده بده و دختر خالت مطمئن باش امسال برا پزشکی قبول میشه ولی تو نمیشی بهم گفتن یه مدرکی برا دانشگاه بگیر مثلا روزانه بخون تموم بشه بره ولی من می خوام یه کار درستی در اینده داشته باشم و فرهنگیان برام عالیه ولی مادرم همش به فکر ابرو هس البته راضی شده برا کنکور 1402 بخونم چون دوبار در سال کنکور میدیم این جوری بهتره ولی من موندم چیکار کنم حرف مادرم رو گوش کنم و با خجالت جلو فامیل یه مدرک و دانشگاهی بخونم یا برا فرهنگیان کنکور 1402 بخونم ؟

لطفا راهنماییم کنید 

در ضمن من از نظر درسی صفر نیستم و همه کتاب هارو خوندم

برو سایت سنجش اون پیج نصف خبراش الکیی فقط میخواد فالورش نریزه هی تبلیغ میزارع درامد داره و گرنه بری ...

عه نمیدونستم. باشه ممنون. 

سام بچه ها اومدم ازتون مشورت بگیرم من سال دومم بود که کنکور دادم 19 سالم هس هر دو سال قرار بود فرهنگ ...

عزیزم بنظرم برو ی رشته ثبت نام کن ودرکنارش واس کنکورهم بخون چون اگ مثلافرض روبراین بزاریم که۹۹درصدقبول میشی بازم ی درصد احتمال داره سال بعدقبول نشی این نظره من بودبازم هرطور ک خودت مایلی گلم

عزیزم بنظرم برو ی رشته ثبت نام کن ودرکنارش واس کنکورهم بخون چون اگ مثلافرض روبراین بزاریم که۹۹درصدقب ...

همین کارو می خواستم بکنم ولی مادرم میگه تو این 2 سال بیکار بودی نخوندی و حالا می خوای در کنار دانشگاه برا کنکور بخونی

همین کارو می خواستم بکنم ولی مادرم میگه تو این 2 سال بیکار بودی نخوندی و حالا می خوای در کنار دانشگا ...

بعدا پیششون بگو فعلا تصمبمتو نگو بزار ندونن کاربدی که نمیکنی ولی میگم نکنه روحیتو خراب کنن براهمین بزار کسی ندونه درکنار دانشگاه براکنکورم بخون موفق باشی