2777
2789
من هم کلا باید برم بکوبم از نو دیپلم بگیرم  دیپلم تجربی ام میخوام کنکور انسانی بدم  پیج ...

اون پیج ک فیکه 

متم دیپلم تجربی هم میخام کنکورهنربدم الان تکلیف اوناییکه کنکورهنرمیخان بدن چیه چون هنرپیش دانشگاهی نهایی نداره

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
اگه تایید شدزودتر برو بزرگسالان گفتن بیاین برا ترم تابستانه ثبت نام کنید زودتر

کاش زودتر تایید کنن ببینیم چیکار میکنیم. شما تجربشو داشتین؟ 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سازمان سنجش همین یه مدت پیش زد کنکور ۴۰۲مثل ۴۰۱برگزار میشه،چند روز بعد عوض کرد!!

آره چون شورای انقلاب فرهنگی این طرح رو تصویب کرده بود چندین بار سر این بحث کردن چندین بار نظرشون عوض شد تا اینکه تصویب کردن 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
اون پیج ک فیکه  متم دیپلم تجربی هم میخام کنکورهنربدم الان تکلیف اوناییکه کنکورهنرمیخان بدن چیه ...

هنر و زبان کلا موردی نداره میتونی بدی با هر دیپلم. 

اون پیج مستقیم اخبار سایت رو میذاره همیشه هم لینک سایت رو میذاره چک میکنم. 

من نظام قدیمم واس نظام قدیماهم ترمیم هست؟

🙂تا دی ماه فکر کنم که بود ولی الان نمیدونم فکر کنم باید دیپلم جدید بگیری بخاطر امتحان نهاییا فکر کنما ولی پارسال که هی میگفتن اخرین باره اخرین باره که نظام قدیم میگیرن 

تاریخ شروع ۱۵.۷.۱۴۰۱وزن اولیه ۸۰.۸۰۰وزن هدف ۷۹🔐
هنر و زبان کلا موردی نداره میتونی بدی با هر دیپلم.  اون پیج مستقیم اخبار سایت رو میذاره همیشه ...

اره منم داشتمش قبلا ولی خب فیک هست سنجش پیج نداره کلا 

واقعازورم میاد واس کنکورهنربرم زیستوفیزیک شیمی امتحان بدم

کاش زودتر تایید کنن ببینیم چیکار میکنیم. شما تجربشو داشتین؟ 

من خاک عالم تو سرم بود سه ساله بزرگسالانم 😅هی امتحانام پاس نمیشم شاید باورت نشه از دی ماه دارم هی یه امتحان نهایی میدمو قبول نمیشم 

تاریخ شروع ۱۵.۷.۱۴۰۱وزن اولیه ۸۰.۸۰۰وزن هدف ۷۹🔐
اره منم داشتمش قبلا ولی خب فیک هست سنجش پیج نداره کلا  واقعازورم میاد واس کنکورهنربرم زیستوفیز ...

باید بازم منتظر باشیم ببینیم چی میگن. هرروز یه چیز میگن. 

🙂تا دی ماه فکر کنم که بود ولی الان نمیدونم فکر کنم باید دیپلم جدید بگیری بخاطر امتحان نهاییا فکر کن ...

دیپلم ک ن چون رشته غیرمرتبط نمیخام امتحان بدم ولی چون تاثیرواس۱۴۰۲هست احتمالا درسای نهایی دوازدهم روبگن بایددوباره امتحان بدین

من خاک عالم تو سرم بود سه ساله بزرگسالانم 😅هی امتحانام پاس نمیشم شاید باورت نشه از دی ماه دارم هی ی ...

نه این چه حرفیه فدای سرت موفق باشی