2777
2789
عنوان

کدوم؟+عکس حتی

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 36 پست
حالا هیجوقت در این حد مشکی نمیپوشیدم ولی اونروز مشکیهه مشکی تنها چیزی که مشکی نبود صورت و دستای سفید ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عمت چ باحاله 

م

ی لحظه یاده خودم و داداشم افتادم جلو عمم بودیم داداشم گفت بهم انتر منم گفتم عمته🤣🤣🤣عمم خودش افتاده بود ازخنده میگف بزار من نباشم بد بگو

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عمت چ باحاله  م ی لحظه یاده خودم و داداشم افتادم جلو عمم بودیم داداشم گفت بهم ا ...

🤣🤣🤣🤣واااای

منم یکم بعدش داداشم گفت یچیزی منم گفتم اره جون عمت عمم خندید گفتم نه تو نه ها اون عمه ها میدونی که تو رو دوس دارم چقد جیزی بهت نمیگم😅

بابامم عمه نداره همش بهش میگم اره جون عمه نداشتت😏

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣طفلک عمها

عمه ها خودشون مشکل دارن خب😑🤣

من عمه زیاد دارما زیاااااد😑تو کلشون یکیشونو انقد دوس دارم مامانم میگه مثه خواهره برام خیلی صمیمی ایم و بهش وابستم باورت میشه اسمشو سیو کردم ارامشم اون عمه ها هم یکم خوب باشن باهام من خیلی مهربونم اونا بدن😏خداراااااا هزاران مرتبه شکر که ۸۰ درصدشونم ندیدم😑😬🤪

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

عمه ها خودشون مشکل دارن خب😑🤣 من عمه زیاد دارما زیاااااد😑تو کلشون یکیشونو انقد دوس دارم مامانم می ...

آخی الهی عزیزم ایشالا ک خدا برات نگهش داره افرین ب عمت ک انقد خوب بوده ک مادرت میگه مث خواهره براش افرین معلومه ادمه بسیار متشخصیه👏👏👏

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️