2777
2789
عنوان

کدوم؟+عکس حتی

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 36 پست

اینو خیلی دوس دارم بهش گفتم پارچه مشکی هم بگیرم ولی برعکسش ینی زیریش مشکی روییش رنگی اما گفت خوب نمیشه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چطوره بنظر خودت

خیلی قشنگه

ولی من یه چیز ساده میخوام 

مامانم دیروز یه لباس گرفت یه تونیک که تقریبا بلند بود مشکی ساده بود و استیناش حالت پف داشت از اون خیلی خوشم اومد گفتم اگه بشه شبیه این بدوزه برام

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

خیلی قشنگه ولی من یه چیز ساده میخوام  مامانم دیروز یه لباس گرفت یه تونیک که تقریبا بلند بود م ...

مبارکت باشه عزیزم ایشالا ب شادی استفاده کنی عزیزم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
مبارکت باشه عزیزم ایشالا ب شادی استفاده کنی عزیزم

ممنون❤❤❤

چند ماهه که فقط مشکی میپوشم بعد دیگه هی گفتن بسه انقد مشکی نپوش حالا محرم داره میشه من دارم رنگی میپوشم خیلی برعکسم میدونم😅

ولی حالا واسه دلخوشی بقیه هم که شده خواستم یکم روشن تر بپوشم 

این پارچه هم راستش یکی که خیلی دوسش داشتم بهم داده بود دلم میخواست تنم کنم حتما

ممنون❤❤❤ چند ماهه که فقط مشکی میپوشم بعد دیگه هی گفتن بسه انقد مشکی نپوش حالا محرم داره میشه من دار ...

عزیزم مبارکت باشه خانومی اتفاقا سعی کن هیچوقت مشکی نپوشی درسته رنگ شیک و عزیزیه😂ولی شاد بپوش همیشه من خودم عشقم رنگ زرده

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
عزیزم مبارکت باشه خانومی اتفاقا سعی کن هیچوقت مشکی نپوشی درسته رنگ شیک و عزیزیه😂ولی شاد بپوش همیشه ...

حالا هیجوقت در این حد مشکی نمیپوشیدم ولی اونروز مشکیهه مشکی تنها چیزی که مشکی نبود صورت و دستای سفیدم و دستبندام و موهام بود

عزا هم کرفته بودم ناراحت بودم

بعد رفته بودیم مهمونی دیگع عمم گفت عمت مرده سیاه پوشیدی عزا هم گرفتی دیگه نبینم😅منم گفتم باشه دیگه نمیپوشم