2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😫😭

167 بازدید | 7 پست

من دیگه خسته شدم همش میترسم مامانم به خودش آسیب بزنه بخاطر اینکه نتونست دوباره تشکیل خانواده بده(ازدواج کنه). همش الکی میرم واتسلپ گوشیم رو چک میکنم با اینکه میدونم هیچ پیامی برام نیومده😭 ، از طرفی ی دوست کره ای دارم که ازم خواسته بود باهاش دوست باشم میترسم مامانم بفهمهو ناراحت بشه که البته یبار خودش دیده بود ی دوست دیگه دارم تو اینستاگرام ولی به طور غیر مستقیم بهم گفت، چند باریم میخواستم بهش بگم ولی نگفتم اخه اینهمه فکرش مشغوله گفتم که میخواست ازدواج کنه ولی نشد😖 شبا دلم نمیخواد بخوابمو صبا نمیتونم بیدار شم سختمه ، همش میرم گوشیم رو چک میکنم واقعا نمیدونم فایده زندگی کردنم چیه کاش حداقل اگه مامانم میفهمید که ی دوست کره ای دارم ازم نگیرش من هیچ دوستی ندارم که باهاش برم بیرون یا باهم حرف بزنیم منو مامانم باهم زندگی میکنیم ، و مامانم کللل روزش سرکاره ،اون با.. با بابام که خیلی وقته پیش مرده هیچ فرقی نداره!! حتی نمیتونه مرخصی بگیره که بره کارنامه مدرسم رو بگیره!!! من همیشه این تنهایی رو حس کردم و سختی بی پدری رو میدونم چیه. خب حداقل تویی که مادرمی یکم درکم کن دیگه!!!!!😤😭

ببخشید اگه شماهارو هم ناراحت کردم😭😭💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷