2789
عنوان

۲۵سالمه

192 بازدید | 18 پست

من ۲۵ سالمه یعنی از الان باید گردنم درد کنه زرب چیزی نخورده چرا درد می‌کنه چیکار کنم خوب بشه دراز میکشم ماساژ میدم بعد ده دقیقه درد آروم میشه بشینم نقاشی بکشم یا گوشی ببینم درد میگیره چیکار کنم خوب بشه

از بچگی این مشکلو دارم به احتمال زیاد آرتروز گردن داری مثل من،من هم موقع مطالعه یا کارای هنرستان اینجوری میشدم هنوزم این مشکلو دارم دو صفحه چیز بنویسم درد امونم میبره

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفانه یکی از کارایی که ما بهش توجه نداریم خم شدن رو گوشیه.

شاید بعدش کمش کنیم ولی دیگه روی گردن آسیب دیده.

البته کارای پشت میز نشینی هم روی گردن اثر منفی میذارن.

حالا در ابتدا بهتره برید دکتر ارتوپد براتون فیزیوتراپی مینویسه و قطعا کلسیم مینویسه.

اگر اوایلش باشه خیلی زود خوب میشید 

من آرتروز گردن دارم ولی کنترلش میکنم و خوبم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
چون گردنت رو خم میکنی اینجوری میشه. منم ۱۹-۲۰ سالمه ولی مثل توام. حتما ورزش های مخصوص انجام بده زی ...

خم میکنم یک دقیقه درد میگیره برم دکتر چی می‌نویسه عکس اینا میده

عاشق نقاشیم نمتونم بزارم کنار چیکار کنم موقعه کشیدن درد نگیره

اول که برید پیش دکتر ارتوپد مداوا بشید.

بعدم میتونید از این گردنیها بخرید ببندید که وقتی کار میکنید گردنتون ثابت بمونه. البته تو گرما اذیت میشید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
اول که برید پیش دکتر ارتوپد مداوا بشید. بعدم میتونید از این گردنیها بخرید ببندید که وقتی کار میکنید ...

این گردنیا چقدر قیمتش خیلی وقته درد می‌کنه هزینش ندارم نرفتم

الان نقاشی میکشم چیکار کنم درد نگیره

بایدطوری بشینید که گردنتون خم نشه. اگر رو تخته میکشید بذارید روبروتون طوری که نیازی به خم شدن نباشه. و گردنی بخرید. درد رو تا وقتی فیزیوتراپی نکنید دارید.