2777
2789
عنوان

دوستان به همفکریتون نیاز دارم .

107 بازدید | 17 پست

من الان تو هفته 7 هستم .

شوهرم خیلی آدم ساخته ای هست .کلا خانوادگی همینجور هستن متاسفانه .

تو خونه هم اصلا کار نمی کنه . بعضی مواقع غذا می خره .

اما دروغ نگم این مدت بارداری یه کمک هایی می کرد ..1.2 بار لباس شست .1 بار ظرف شست.و ظرف جا به جا می کنه. بعضی مواقع .دوستم داره اما کمک نمی‌ده .

امروز قرار بود مادرم بیاد پیشم ‌.به شوهرم گفتم من نمی تونم لباس بشورم  لباسات و جورابات رو جمع کن از رو زمین و بنداز تو لباسشویی .گفت باشه .رفته 1 شلوار و یه جوراب شسته .منم متوجه شدم همه اش نشسته .بعد رفت بیرون و فرار شد بره دنبال مادرم ..دیدم همه لباساش و جورابش   پخش زمینه .منم رنگش زدم گفتم نمی خواد بری دنبال مادرم ‌گفت چرا ؟

دلیلش هم گفتم .

حالا  قهر کرده و زنگ زده که  خونه رو کم کم مرتب کن ناهار بپز .

منم تو این شرایطم نمی تونم کار کنم .یه بار شام پختم ، خونریزی کردم .سرگیجه داشتم.کمر درد داشتم .نماز هامو هم رو صندلی می خونم و اذیت میشم. 

نه می تونم خونه خودم بمونم و نه خونه پدرم .

چون مادرم خودش حالش خوب نیست ‌نمی تونه غذا درست کنه .

اگرم برم خونه بابام ، شب باید بیاد دنبالم . بدون من خوابش نمی بره .

موندم چکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادت شرایط تورو میدونن قرار نیس خونت مث قبل بارداریت تمیز مرتب باشه حالا دوتا لباس انداخته اون وسط سخت نگیر عزیزم الکی همدیگرو ناراحت میکنین که چی بشه استرس ناراحتی برا جنین مث سمه

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
عزیزم مامانت شرایطتتو میدونه . مگه غریبس . یکمم ایشون کمکتون بدن 

شرایط منو می دونه درست ‌.

اما درسته که بیاد خونه من و ببینه لباس زیر شوهرم افتاده کنج دیوار  ؟

شما غذا درست کن اونم موقعی ک میاد یکم جمع و جور کنه غذا درست کردن اینقدر سختم نیست ک فوقش ۲۰ وقیقه&n ...

من الان اومدم یکم ظرف  جابه جا کردم و  یه نیمرو درست کردم . کمر درد گرفتتم 

من الان اومدم یکم ظرف  جابه جا کردم و  یه نیمرو درست کردم . کمر درد گرفتتم

نمیشه باهاش با نرمی صحبت کنی بگو من تو رو بچمون دوست دارم وضعیتم خطری اگر میشه این چند وقت کمکم کن تا بچمون چیزیش نشه 

اگر وضعتون خوبه بگو هفته ای یکی یا دوبار کارگر بگیره یا ابجی کسی هست ازش کمک بگیر

چون دور خونه ساختن هستیم ، فعلا پول خورد و‌ خوراک خودمونم به زور داریم . یه خواهر مجرد دارم که خونه بابام هم کار نمی کنه.

یه بار  این خواهرم   اومد .زحمت منو بیشتر کرد .بعد هم انگار پشیمون بود . غر میزد که فهمیدم پشیمون شده 😐

عزیزم منم شرایطم مثل شما بود ولی دوتا لباس رو از زمین برداری بندازی لباس شویی یا بزاری یه گوشه که فشاری بهتون وارد نمیشه 

ظرف شستن یکم فشار میاره اگه نمیتونی بشین رو صندلی بشور ولی دیگه پختن یه غذای ساده انقدرها هم سخت نیست

نمیشه باهاش با نرمی صحبت کنی بگو من تو رو بچمون دوست دارم وضعیتم خطری اگر میشه این چند وقت کمکم کن ت ...

خودش می دونه که اگه کار منم  چه وضعی میشم .

بنده خدا سر ساختمونمون‌ هم کلی کار می کنه .برای شغلشم ‌خیلی کار می کنه . اما تو خونه نه .خسته هست . منم میگم بعد که خستگیت در اومد فلان کار کن . آخرشم در میره   

عزیزم منم شرایطم مثل شما بود ولی دوتا لباس رو از زمین برداری بندازی لباس شویی یا بزاری یه گوشه که فش ...

هر کس بدنش فرق می کنه.دکتر بهم گفته 3 ماهه اول فقط استراحت کن .فقط کار های شخصیتو انجام‌ بده .

منم دیدم نمیشه اینجور .تا خم و راست میشم یا یکم کار می کنم ،خونریزی می کنم .کمر درد و شکم درد  و سرگیجه میاد سراغم .

چون تازگیا علاقه به ترشی جان پیدا کردم ، میگن پسر داری و باید کاملا استراحت کنی .چون پسر خیلی حساس تر از دختر هست  هست .

خودش می دونه که اگه کار منم  چه وضعی میشم . بنده خدا سر ساختمونمون‌ هم کلی کار می کنه .برای شغ ...

پس ولش کن😁😥یا کم کم کاراتو انجام بده 

ازاین کمربند مخصوصا نمی دونم خوبه یانه  از دکترت بپرس ببین چیزی هست ببندی 

هر کس بدنش فرق می کنه.دکتر بهم گفته 3 ماهه اول فقط استراحت کن .فقط کار های شخصیتو انجام‌ بده . منم ...

منم از شش هفته خونریزی داشتم و بعدشم طول سرویکسم کم شد تا الانم که ماه اخرم حرکاتش کم شده، فقط کارهای ساده رو انجام میدادم زیاد سر پا نباش ولی دوتا لباس رو از زمین جمع کنی اعصابت اروم تر میشه و تنش و دلخوری پیش نمیاد و این برای بچه خیلی مهتر از استراحت شما هست