2777
2789

چقدر گرفتار دردسر های خاله زنکی میشه ادم 

کاش مادرای پسر دار شعور دار هم میشدن

ک فکر نکنن زندگی پسرشون انگار برا اوناست

خانواده دختر همیشه برا زندگی بچشون کوتاه میان و دخالتی ندارن ولی اونا اجازه دخالت تو هرچیزی ب خودشون میدن 

گاهی بعضیا میگن هنوز مادر نشدی بفهمی خب مگه مادرای دختر ها مادر نیستن دم ب دقیقه به دم دختراشون اویزوونن؟؟؟؟

اگر به زحمت و هرچی ک باشه مادر دختر هم کشیده 

در کل زندگی با پسرای بچه ننه و  خاله زنک خیلی سخته ادم پیر میشه حتی سرکارم تو فکر اینه ک وقت گیر بیاره با ننش تبادل اطلاعات کنن واقعا راضی نیستم و خستم از اینکه همه خبرای خونمو دارن احترام و احوالپرسی با پدر و مادر خیلی فرق داره تااینکه بخوای اعصاب و روان یکنفر دیگه رو بهم بریزی و حریم شخصی ی انسان ازش بگیری خیلی دلم پره و راهی ندارم پس اینجا نوشتم کاش واقعا فرهنگ ایرانی ها یکم بالا میرفت من ب عنوان ی زن هم حتی این همه به مادرم زنگ نمیزنم و امار نمیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تو ایران مادر پسرا خیلی خودشونو اختیاردار میدونن، فکر میکنن لطف بزرگی به دختر کردن که اومدن و گرفتنش. متاسفانه اکثرا هم پسرا رو خیلی بچه ننه بار میارن، واسه همین این مشکلات به وجود میاد. 

کلا تو ایران مادر پسرا خیلی خودشونو اختیاردار میدونن، فکر میکنن لطف بزرگی به دختر کردن که اومدن و گر ...

دقیقا درسته انگار برده میگیرن خیلی سخته هرروز با استرس و حرص جوش زندگی کنی

دقیقا درسته انگار برده میگیرن خیلی سخته هرروز با استرس و حرص جوش زندگی کنی

سخته عزیزم، ولی سعی کن حرص الکی به خودت ندی، اونا که درست نمیشن، بذار به حال خودشون چون فقط خودتو اذيت میکنی. 

اگر‌راه و روش و چیزی میدونی که بهم کمک کنه بگو بهم

اخه شما باید طبق اخلاق و رفت طرفت پیش بری.متلا من با سرسنگین شدن وگاهی کنی قهر و ـناز کردن حرف نزدن اکثر مشکلام حل میشه.البته گاهیم دعوا میکنم