2777
2789

هواش رو داشته باش بهش احترام بذار 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم   اینا  ... البته مجردم 

موقع  ورودش  به  استقبالش  بری  و موقع   رفتنش اش بدرقه اش  کنی

ازش  همیشه  قدر دانی  کنی  تا رفتارای  خوبشو  تکرار کنه 

احترااااام   بهش  بذاری  تو  جمع 

اسمشو   قشنگ   صدا بزنی و  الفاظمحبت  آمیز به کار ببری 

به خانواده  اش احترام  بذاری  

تو  شرایط سخت  درک  اش کنی جوری   که  فکر کنه  واقعا  عین  یه رفیقی  براش 

غر  نزنی  و  مشکلاتو  خیلی  آروم  بهش  بگی  

😁 همینا  به  نظرم  رسید   نمی  دونم  سیاست  محسوب  میشن یانه !

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
منم مجردم هنوز ولی حس میکنم خیلی سیاست و برنامه دارم بنظرت واقعا اینطوره یا قضاوت کردم🤣🤣🤣

وای منم 🤣🤣🤣

منم  فکر میکنم  خیلی  خانوم  موفق  و  باسیاستی  میشم  😁

خدا   کنه  زندگی مشترک  بتونیم  پیاده  کنیم  برنامه  هامونو 🤕😁

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

من ک مجردم و نمیدونم ولی

در این ک باید رفتار درستی داشته باشیم شکی نیست ولی باید تو زندگی هم با سیاست بود؟ ما زندگی میکنیم تا خود واقعیمون باشیم و نباید بهم محبت کنیم چون طرف مثن پروو میشه؟ 🥲

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻

ولی خیلی بچه بازی دربیارین مث بچه ها حرف بزنین خیلی دوس دارن رفتاراتون مث بچه ها باشه با ظرافت حتی میکاپتون طبیعی باشه خونه همیشه مرتب باشه صبح زود از خواب پاشین ورزش کنین غذا ب موقع درست کنین ک وقت بیشتر داشته باشین به خودتون برسین

من ک مجردم و نمیدونم ولی در این ک باید رفتار درستی داشته باشیم شکی نیست ولی باید تو زندگی هم با سیا ...

ن اصلا اینطور نیس چرا پرو بشه باید کاری کنیم فقط ب خودمون عادت کنن دلشون فقط پیش ما باشه