2777
2789
عنوان

اونای که شنای پای دوچرخه بلدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4747 بازدید | 24 پست
کلاستون چند نفره؟ چند دادی؟

تو گروه ۳۸ عضو هستیم ولی بعضیامون روزهای فرد میریم بعضیامون روزهای زوج میریم

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
به مربیت اعتماد کن و بپر. چند بار بپری ترست میریزه

مربی بیچاره اینقد توضیح میده صداش خروسکی شده

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مربی زیاد بهمون میگه ولی تا میرم استخر همشو یادم میره احساس میکنم غرق میشم

حالا برای من اون تایم یهویی کسی حواسش نبود پرت میکرد تو آب خودمون دست پا زنون می‌آمدیم بالا مجبوری برای نجات جونمون یاد میگرفتیم  

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
منم مثل شما بودم ببين فرار ميكردم ميرفتم قايم ميشدم كه نرم تو پرعمق ولي اخر ياد گرفتم مربي تونم ح ...

😂😂😂😂وای منم میرم قایم میشم شما جلسه ی چندم یاد گرفتین پای دوچرخه رو

😂😂😂😂وای منم میرم قایم میشم شما جلسه ی چندم یاد گرفتین پای دوچرخه رو

يادم نيست

ميدوني ٢٠-٣٠ سال پيش بود يادم نيست اصلا كي ياد گرفتم

ولي اينقدر ميترسيدم كه فرار ميكردم ولي خوب گيرم مياوردن ميبردن تو اب

يه كم حوصله كن تو هم ياد ميگيري نترس

واسه همه اولش همينطوريه

يادم نيست ميدوني ٢٠-٣٠ سال پيش بود يادم نيست اصلا كي ياد گرفتم ولي اينقدر ميترسيدم كه فرار مي ...

مگه چند سالته عزیزم فک کردم متولد ۷۶هستی