2821
2789
عنوان

کلاس خیاطی

149 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من دوسدارم برم کلاس خیاطی ولی نمیدونم برم اموزشگاه ها یا همینطوری پیش خیاط بعد چقد طول میکشه ک یادبگیرم مدرک بگیرم ایا خیاطی سخته؟عاشق اینم برای خودم لباس بدوزم اگه تجربه ای اطلاعی چیزی دارین میشه بهم بگید ممنووونم🌺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم 

ببین بهتره بری آموزشگاه چون وقتی کارت تموم میشه مدرک بهت میدن خیلی بهتره از هر نظر 

خیاطی هم اگر بهش علاقه داشتی باشی هرچقدر هم سختی داشته باشه برات آسون میشع

شما ممکنه ی درز لباس رو مجبور بشی چندین بار بشکافی

یا اینکه چندبار ی الگو رو بکشی ب خودت بستگی داره ک میتونی تحمل کنی سختی ها رو بخاطر علاقه یا ن چون هر رشته ای طبیعی سختی های خودشو داره

اگر بری آموزشگاه ۳ سال طول میکشه دیپلم بهت بدن

متد مولر برو بهتره

بخندی میگذره،نخندی هم میگذره؛پس بخند تا خوش بگذره🙃♥️

آموزشگاه برو

بعد که دوره ات تموم شد و مدرکتو گرفتی برو پیش یه خیاط حرفه ای کنار دستش یاد بگیری فوت و فن ها رو

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
وایی ۳سال چقد زیاد

ببین این سه سال کلا همه چیو بت یاد میدن حتی لباس عروس و اینارو

ولی اگه بخوای در حد یه لباس بخوای بدوزی برا خودت میتونی یه دوره نازک دوزی بری 

تقریبا سه چهار ماه طول میکشه

سریعم یاد میگیری نگران نباش 

ولی حتما آموزشگاه برو چون همه چیو اصولی بهت یاد میدن خیلیم راحت تره اینطوری

واسه بقیه خوشحال باش نوبت خودت هم میرسه🌻🌿

2824
2823
2791
2779
2792