2777
2789
عنوان

خستممممممم

138 بازدید | 22 پست

واقعاً خسته‌م، به معنی واقعی خستم، از صبح پا شدن، از شب خوابیدن، صبح بیدار شدن، صبحونه ناهار شام خوردن، مکالمه های سطحی، آدمای سطحی، پوشیدن لباس، فشار دادن دکمه ی لامپ، نشستن توی گوشی، چرخیدن تو اینستا، چککردن مسجا، بستن در اتاق، به زبون آوردن کلمه های مختلف، دیدن چهره ها ی افسرده، خوندن درس، جر و بحث با خانواده، دوش گرفتن، شنیدن غرغرای مامانم، فکر کردن به چیزایی که هیچ وقت قرار نیست بیوفتن، رویا پردازی، روابط الکی، بیرون رفتن، ماشین سواری، شنیدن صداها، حرفا، آهنگ گوش کردن، استرس، اضطراب، فشار جامعه، اخبار بد، وضعیت کشورم، داشتن امید الکی، منتظر بودن، ادامه دادن، نفس کشیدن، زندگی، خستم، از همش خستم.

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر منی 🫀

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
دیقااااا سمسممسمس توام هوپی لاوریییییی😭💜

اونم از نوع جان فدااا🤣😂

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

اینا یعنی زندگی که اون بستگی داره از چه دیدی بهش نگاه کنی...مثبت ببین و از همه اینا لذت ببر دیگه عمرت رفته بر نمیگرده گلم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
خسته نباشی حق داری کارت خیلی سخته    

مسخره نکن ناموسا😂

اینا یعنی زندگی که اون بستگی داره از چه دیدی بهش نگاه کنی...مثبت ببین و از همه اینا لذت ببر دیگه عمر ...

از بس مثبت دیدم یهو زده شدم😂

حال و دل همه همینه

امیدوارم همگی بهتر شن

وای منمممم من که ازون مدل روانیای جان باختشم

خیلیییییییییییییی دوست داشتنیه 

خوب پس خسته باش 

تنیکو سو ماچچ😁😂