2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

158 بازدید | 10 پست

تخمک گذاری روز ۲۲ دوره ای که ۳۰ ۳۱ روزه اس ممکنه اتفاق بیافته 

دیشب خیلی زیردلم درد میکرد و یکم ترشح داشتم

ولی الان هم دردم زیاده هم ترشحاتم زیاد شده به طوری که راه میرم لباسم خیس میشه طبیعیه ؟ 

اره عزیزم من دوماه پیش سونو دادم دوتا فولیکول داشتم دکتر گفت یکیش کوچیکه دور تر آزاد میشه تا روز ۲۵ ...

شما هم دوره هات مثه من ۳۱ روزه است ؟ 

من همیشه روز ۱۵ ۱۶ دوره تخمک گذاری داشتم این سری هم دقیقا همون تایم درد سینه و ترشح داشتم و اقدام کردم ولی نمدونم این ترشحات و درد زیاد امروز ماله چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم دوره هات مثه من ۳۱ روزه است ؟  من همیشه روز ۱۵ ۱۶ دوره تخمک گذاری داشتم این سری هم دقیق ...

من دوره هام ۲۴ ۲۵ روزس من قبلا موقع تخمک گذاری درد داشتم قشنگ میفهمیدم واسه تخمک گذاریه ولی الان درد و ترشع ندارم اون ماه رفتم سونو روز ۱۳ پریودی ی دونه فولیکول ۱۶ داشتم که دکتر سونو گف به درد نمیخوره

اره عزیزم من دوماه پیش سونو دادم دوتا فولیکول داشتم دکتر گفت یکیش کوچیکه دور تر آزاد میشه تا روز ۲۵ ...

من رژیم گرفتم واسه جنسیت ودسه همین میخوام روز تخمک گذاری اقدام کنم که اونم نمیشه

من دوره هام ۲۴ ۲۵ روزس من قبلا موقع تخمک گذاری درد داشتم قشنگ میفهمیدم واسه تخمک گذاریه ولی الان درد ...

من تا به حال سونو برای فولیکول نرفتم علی اللهی اقدتم میکنم😅 ماه پیشم بارداری شیمیایی داشتم که بعد از ۵ روز تاخیر پریود شدم

حالا نمدونم مشکل از فولیکول ضعیف بود یا چی 

شما هم دوره هات مثه من ۳۱ روزه است ؟  من همیشه روز ۱۵ ۱۶ دوره تخمک گذاری داشتم این سری هم دقیق ...

تو اقدام همه علایمی میاد سراغ آدم بیخیال باش عزیزم 

اگه ترشحات سفید و شیری رنگ داری عفونته بخاطر اسپرم شوهرته اکثرا کسایی که تو اقدام هستن عفونتو میگیرن من دکترم بهم پماد واژینال داد زدم من دوره هام ۲۹ روزه یا۳۰ روزه هست بستگی داره هر ماه چند تا فولیکول داشته باشی اگه کوچیک باشن دور آزاد میشن 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
تو اقدام همه علایمی میاد سراغ آدم بیخیال باش عزیزم  اگه ترشحات سفید و شیری رنگ داری عفونته بخا ...

نه ترشحاتم بی رنگ و تخم مرغیه عفونت و خارش و اینا ندارم 

من تا به حال سونو برای فولیکول نرفتم علی اللهی اقدتم میکنم😅 ماه پیشم بارداری شیمیایی داشتم که بعد ا ...

منم نرفته بودم چون واسه جنسیت پسر میگن باید روز تخمک گذاری اقدام کنی اونم نتونستم