sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان این بی بی چک مثبته ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 309 پست بچه ها دیروز موعدم بوده ، هفت ماه اقدامم، البته تو اقدام مدام عقب میندازم ، امروز بی بی چکم اینجوری شد ، بگین مثبته یا نه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1401/05/05 | 09:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somayyeh64 عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 286 الهی آمین ، منتظر شنیدن خبرهای خوش ازت هستم 💞💞 قربونت خدا تو دلیتو برات نگهداره و بسلامتی بچه تو بغل بگیری.آمین
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 قربونت خدا تو دلیتو برات نگهداره و بسلامتی بچه تو بغل بگیری.آمین مرسی عزیز مهربونم از دعای خیرت 😍😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 من ۱ماه تو اقدامم پریود شدم امیدم رو از دس دادم😭 ای خداااااا داشتم این تاپیکمو میخوندم تیکزت رو دیدم ذووووووووق کردم 😍😍😍😍😍😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
سیندرلا۲۳ عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 7370 ای خداااااا داشتم این تاپیکمو میخوندم تیکزت رو دیدم ذووووووووق کردم 😍😍😍😍😍😍 ارههه واقعا الان این هفته میشه ۹ هفته😘😀
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 ارههه واقعا الان این هفته میشه ۹ هفته😘😀 ای جانم ، خدا برات حفظش کنه ، انشالله سالم بگیری بغلت 💞😉 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
سیندرلا۲۳ عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 7370 ای جانم ، خدا برات حفظش کنه ، انشالله سالم بگیری بغلت 💞😉 اره انگار من فقط قراره با دلسوزی بگیرم بغلشوگرنه باباش ک بی خیال عالم و من تنها و این ک تو شکممه الان گاهی میگم ای کاش نبود 😔
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 اره انگار من فقط قراره با دلسوزی بگیرم بغلش وگرنه باباش ک بی خیال عالم و من تنها و این ک تو شکممه&n ... نه اینحوری نگو ، ناشکری نکن ، یا ته چقدر دلت بچه میخواست ، انشالله رابطه ات با شوهرت هم خوب بشه ، دیگه تا الان قلق همسرت باید دستت اومده باشه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
سیندرلا۲۳ عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 7370 نه اینحوری نگو ، ناشکری نکن ، یا ته چقدر دلت بچه میخواست ، انشالله رابطه ات با شوهرت هم خوب بشه ، دی ... برو تاپیکم بخون جدیدا خیلی بی خیال شده
sweetgirk عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 249 مبارکه عزیزم دوستان میشه لطفا تاپیک منم ببینین نظرتونو درمورد بیبی چک منم بگین
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 مبارکه عزیزم دوستان میشه لطفا تاپیک منم ببینین نظرتونو درمورد بیبی چک منم بگین ممنونم عزیزم ، تاپیک برا برج ۵ هست ، الان پنج ماه و نیم هستم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sweetgirk عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 249 ایشالا بسلامتی فارغ بشی عزیزم من موندم نمسدونم حاملم یا نه
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 ایشالا بسلامتی فارغ بشی عزیزم من موندم نمسدونم حاملم یا نه تاپیکتو دیدم ، بارداری گلم مبارکه ، الان عکس صفحه اول این تاپیک منو ببین ،همون اول اینجوری شد ، بعد از چند دقیقه شد عکس ص ۳ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 مبارک باشه عزیزم برای منم دعا کن🙏🏻 سلام عزیزم داشتیم این تاپیکمو میخوندم ، دیدم بارداری خیلی خوشحال شدم انشالله سالم بغلش بگیری 😍😍😍🤰🤰 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 ممنون گلم بنظرتون درد تخمدان میتونه نشونه باشه؟ من ۶ ۷ ماهه اقدامم نمیشم ک نمیشم به به شما هم که بارداری 😍😍😍😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞