2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 309 پست
والا کلا همه چیز از دستم در رفت این ماه اصلا فکر نمی‌کردم بشه و بیخیال بودم ، فقط منتظر بودم پریود ب ...

باز من برعکس از وقتی اقدام میکنم همون روز موعد پری میشم دقیقا یکی روز عقب نمیوفته لااقل دلم خوش بشه الکی 😕

♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن دکتر رفتم گفته فعلا لازم نیست تا سه ماه اقدام کنید اگه نشد شوهرت باید آزمایش بدع

فکر کردم خیلی وقته اقدامی ، ناراحت نباش عزیزم ، من ماه هفتم اقدامم گرفت .خیلیا بعد از چندسال اینجا مثبت شدن، البته خیلیا هم همون ماه سوم چهارم مثبت میشن ، استرس به خودت نده ، انشالله به زودی مامان میشی ،خودت چکاپ دادی ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
باز من برعکس از وقتی اقدام میکنم همون روز موعد پری میشم دقیقا یکی روز عقب نمیوفته لااقل دلم خوش بشه ...

برو خدارو شکر کن که الکی دلت خوش نمیشه .... من هرماه کلی امیدم ناامید میشد ، با چندروز تاخیر بی بی چکم منفی بود

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
فکر کردم خیلی وقته اقدامی ، ناراحت نباش عزیزم ، من ماه هفتم اقدامم گرفت .خیلیا بعد از چندسال اینجا م ...

آره عزیزم ماه اول ک اقدام کردم نشد رفتم دکتر سونو و آزمایش خون نوشت برام گفت همه چی نرماله فقط پرولاکتین یکم بالاست قرص خوردم ی ماه این ماه از دادم نرمال شده بود دکتر گفت تا سه ماه دیگه اقدام کن نشد دوباره بیا البته با این ماه میشه سه ماه اقدام سه ماه دیگه هم باید صبر کنم ببینم چی میشه 

♥️
آره عزیزم ماه اول ک اقدام کردم نشد رفتم دکتر سونو و آزمایش خون نوشت برام گفت همه چی نرماله فقط پرولا ...

عزیزم بهتره از اپل همسرت هم آزمایش بده که الکی زمان از دست ندین ، اکثرا مردها الان اسپرمشون مشکل داره ،اگه آزمایش بده دیگه خیالمون راحت میشه ، اگه سالم باشه که با خیال راحت اقدام می‌کنی ، اگه هم نیاز به دارو باشه که زودتر شروع می‌کنه ، میتونم بپرسم چند سالتونه شما و همسرتون ؟ این حرفهایی که دکتر زده معمولا به کسانی میگن که سنشون بالای سی نباشه 

عزیزم بهتره از اپل همسرت هم آزمایش بده که الکی زمان از دست ندین ، اکثرا مردها الان اسپرمشون مشکل دار ...

ب دکتر گفتم برای همسرم نیاز نیست آزمایش گفت فعلا نه چون تا چند ماه طبیعیه ولی اگه سه ماه دیگه هم نشد براش آزمایش میدم

♥️
من 19سالمه و همسرم30

خب چون سنت کمه دکتر سخت گیری نکرده ، با نظر دکتر پیش برو ، انشالله به زودی مادر میشی ، من دوازده سال از تو بزرگترم ، وقت زیاد داری 

ب دکتر گفتم برای همسرم نیاز نیست آزمایش گفت فعلا نه چون تا چند ماه طبیعیه ولی اگه سه ماه دیگه هم نشد ...

انشالله که به‌زودی باردار میشی و نیازی به آزمایش نیست 

شما چکاب قبل بارداری دادین؟مشکلی نبود؟

بله دادیم .... ما عفونت داشتیم که مدت زیادی درمانش طول کشید بعد هم هفت ماه اقدام کردیم در کنارش  اسپرم همسرم هم تقویت کردیم 

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی خوبه.. چ خبر... 

سلام عزیزم، قربونت خوبیم شکر ، دختر گل تو خوبه ؟ یه بار که هر دو آنلاین بودیم عکسشو میذاری زود پاک کنی ؟