sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان این بی بی چک مثبته ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 309 پست بچه ها دیروز موعدم بوده ، هفت ماه اقدامم، البته تو اقدام مدام عقب میندازم ، امروز بی بی چکم اینجوری شد ، بگین مثبته یا نه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1401/05/05 | 09:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 انشا... انشا... تو هم ب سلامتی بغلش بگیری و سالم و صالح باشع مرسی عزیزم ، همچنین خودت 💞💞 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahbanoojon عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2628 سلااام عزیزم چطووووری؟ الان تاپیکای خودمو مرور میکردم کاربری تورو دیدممثل اینکه بارداری آره؟؟؟؟ 😍😍
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 سلااام عزیزم چطووووری؟ الان تاپیکای خودمو مرور میکردم کاربری تورو دیدم مثل اینکه بارداری آره؟؟؟؟ 😍 ... اره عزیزم 😍 خدارو شکر آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahbanoojon عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2628 اره عزیزم 😍 خدارو شکر خداروشکر عزیزم. خیلی خوشحال شدمسونو رفتی یانه؟
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 خداروشکر عزیزم. خیلی خوشحال شدم سونو رفتی یانه؟ مرسی عزیزم ، نه هنوز زوده ، هفته دیگه انشالله آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 دوستان این بی بی چک خرابه آیا ؟ یا منفی عزیزم خرابه ، فردا صبح دوباره بزن بیا خبرشو بده انشالله خوش خبر باشی آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 چند وقت اقدام بودی ! هفت ماه ، البته از دوسال پیش بچه میخواستیم درگیر درمان بودیم ..... آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
baharr1382 عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1016 عزیزم خرابه ، فردا صبح دوباره بزن بیا خبرشو بده انشالله خوش خبر باشی تا الان سه تا زدم یکیش هاله کم رنگ داشت دوتا دیشب پخش شد چهار روز ب موعد مونده یکی دیگش اگه موعد عقب افتاد میزنم دگ هنوز نمیشه اعتماد کرد منفی همش شایدم زود باشه الان ♥️
baharr1382 عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1016 هفت ماه ، البته از دوسال پیش بچه میخواستیم درگیر درمان بودیم ..... مشکل چی بود عزیز؟ ♥️
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 تا الان سه تا زدم یکیش هاله کم رنگ داشت دوتا دیشب پخش شد چهار روز ب موعد مونده یکی دیگش اگه موعد عقب ... آره زوده ، صبر کن از موعد بگذره ، انشالله بارداری آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عزیزم تو چندروزبعداز پریودتت بی بیت منفی میزد؟؟ من ماهی که باردار بودم اصلا منفی نشد ،روز موعدم گذاشتم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞