2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 309 پست
ساااااانی کوشی دوست قشنگم؟؟؟؟ بی بی چک منم دو خط شد         لحظه اول یمقدا ...

واااااای واقعاااااااااا؟ خدا رو هزار مرتبه شکر 🥰😍😍😍😍😍😍😍 چقدر خوشحالم برات ،چقدر عالی ، میارکت باشه مامان خانومی ، 

اعلان این پیامت برا من نیومده بود چرا ، یا اومده و من تعداد بالا بوده ندیدم 🤩🤩🤩🤩 الان اتفاقی دیدم داشتم تاپیکو میخوندم

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

@نی_نی_یار_3   سلام نی نی یار جان من چندبار تیکر گذاشتم و ثبت تغییرات هم زدم ولی تیکر برام ثبت نشده ، دلیلش چیه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساااااانی کوشی دوست قشنگم؟؟؟؟ بی بی چک منم دو خط شد         لحظه اول یمقدا ...

عکسشو بذار شکوه جان

واااااای واقعاااااااااا؟ خدا رو هزار مرتبه شکر 🥰😍😍😍😍😍😍😍 چقدر خوشحالم برات ،چقدر عالی ، میارک ...

خیییلی ممنونم عزیزم، ولی نمیدونم چرا هنوز حسی ندارم! شاید چون تا تست ندم ازش مطمئن نیستم  

الان عکسشو میذارم ببین

ممنونم ازت خدای خوبم  
واقعا؟ باورم نمیشه بخدا

هالع دارع 

مبارکه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

مبارکه به دلم موند یکبار اینجور بی بی چکم بی دردسر بشه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا