sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان این بی بی چک مثبته ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 309 پست بچه ها دیروز موعدم بوده ، هفت ماه اقدامم، البته تو اقدام مدام عقب میندازم ، امروز بی بی چکم اینجوری شد ، بگین مثبته یا نه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1401/05/05 | 09:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rmjb7776 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3555 نه عزیزم امیدوار باش ما الان دوساله بچه میخوایم ، مدام درگیر درمان بودیم ، هفت ماهه دکتر اجازه اقدا ... قرصی چیزیم خوردی عزیزم ک الان مثبت شده؟اگر خوردی بگو چ قرصی
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 وااااای سااانی😍😍😍😍😍من هاله کمی میبینم ادرار اول صبحت بود؟ میشه یه عکس از جلوتر بذاری اره اول صبح ، آره یه چند لحظه صبر کن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 یعنی میشه خدا به جفتمون باهم دقیقا ماهی که انتظارش رو نداشتیم داده باشه😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 یعنی میشه خدا به جفتمون باهم دقیقا ماهی که انتظارش رو نداشتیم داده باشه😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹 انشالله 😍😍 برام دعا کن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
rmjb7776 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3555 انشالله همین ماه باردار بشی عزیزم 😍 عزیزم هیچ علائمی هم داشتی این ماه ؟تورو خدا جواب سوالام بده
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 منو یادته روز سوم تاخیر البته بی بی زدم اما بازم هاله بود از مال تو یه کم پررنگ تر بود که خوب تاخیرم هم بیشتر از تو بوده
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 عزیزم هیچ علائمی هم داشتی این ماه ؟ تورو خدا جواب سوالام بده عزیزم من دو هفته پیش مثبت شدم قبل تاخیرم فقطکمر درد و پادرد داشتم
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 انشالله که مامان شدی 🌺🙂 مرسی عزیزم 😍😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 قرصی چیزیم خوردی عزیزم ک الان مثبت شده؟ اگر خوردی بگو چ قرصی مشکلی نداشتم من ، فقط ویتامین دی و اسید فولیک، شوهرم سرعت اسپرمش کم بود که روزی دوبار اسپیروژن میخورد و قبل از رابطه چند دقیقه رو بیضه اش یخ میذاشت آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
rmjb7776 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3555 عزیزم من دو هفته پیش مثبت شدم قبل تاخیرم فقطکمر درد و پادرد داشتم ممنون گلمبنظرتون درد تخمدان میتونه نشونه باشه؟من ۶ ۷ ماهه اقدامم نمیشم ک نمیشم
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 عزیزم هیچ علائمی هم داشتی این ماه ؟ تورو خدا جواب سوالام بده برو تاپیک آخر بی بی چکم رو ببین
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عزیزم هیچ علائمی هم داشتی این ماه ؟ تورو خدا جواب سوالام بده علائم پریود ، کاملا منامنتظر پریود بودم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
rmjb7776 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3555 مشکلی نداشتم من ، فقط ویتامین دی و اسید فولیک، شوهرم سرعت اسپرمش کم بود که روزی دوبار اسپیروژن ... اها عزیزم من خودم تنبلی دارم براهمبن نمیشممبارکتون باشه
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 @sorenah2000 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞