2777
2789

روزانه یدونه قرص مکیدنی استفاده کن

ویتامین ث

ویتامین دی ۱۰۰۰روزانه یدونه بخور

قرص جوشان

آب هویج و آب سیب 

سوپ که داخلش نخود باشه بپز نخود خیلی خوبه برای درمان کرونا

دمنوشایی که برای سر و گلو خوبن بخورید

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

اگه سرفه دارین حتما عناب بشکونین تو لیوان دم کنین بخورین دانه به هم خوبه توی خونه تو قابلمه بزارین پونه و آویشن بجوشه تا راه نفستون باز بشه هم برای بخور خوبه هم خوردن مسکن برای بدن دردتون بخورین و ایبو پروفین برای تب کردنتون همه رو هر ۸ ساعت منظم بخورین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سرفه دارین حتما عناب بشکونین تو لیوان دم کنین بخورین دانه به هم خوبه توی خونه تو قابلمه بزارین پ ...

نه  سرفه ندارم فقد گلود درد تب لرز و بدن درد و سردرد دارم 

نه  سرفه ندارم فقد گلود درد تب لرز و بدن درد و سردرد دارم

اون دمنوش پونه و اویشنو یکم بخور بعد تو قابلمه هم بزار بجوشه اون داروهام بگیر بخور باید تا میتونی استراحت کنی تحت هیچ شرایطی لبنیات نخور که حالتو بدتر میکنه هندونه زیاد بخور تا ادرارت زیاد بشه هویج و سیب عالیه آبشونو بگیر بخور به بدنت جون میده اینارو خودم که دکتر رفتم گفت بهم تا خوب شدم