2777
2789
عنوان

ژل لب بزنم یا نه؟

321 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها یکی هست دستیار پزشکه و مدرک داره و ژل لب تزریق میکنه بنظرتون خطرناک نیس یا اینکه مدرک داشته باشه کفایت میکنه؟

خدایا مرا سبب شکستن دلی قرار نده❤
اخه بیکاری ولشکن لبت میشه شبی ماتحت مرغ 

😂😂😂😂نه کارش خوبه ادکی نیس ولی از این میترسم ک میشه رفت پیش همچین شخصی یا بعدا نکروز و این داستانا میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زدم....اولش باید دو سه ماه یه بار بری تا حالت بگیره......منم پیش اینی که رفتم دکتر نیست ...باید کارشو ببینی نه مدرکشو

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
😂😂😂😂نه کارش خوبه ادکی نیس ولی از این میترسم ک میشه رفت پیش همچین شخصی یا بعدا نکروز و این داستان ...

نگاه کلا خود قضیه خوب نیست همه بدشون میاد کلی مسخره میکنن مخصوصا پسرا

انسان بودن آرزوست🌱♥️

من وقتی میخواستم بزنم با دوستم باهم رفتیم اون رفت جای همینطور ادمای مدرک دار ولی من رفتم پیش پزشک جفتمونم راضیم

ولی برای ترمیم یا حالا هرچی من بازم پزشکو انتخاب می‌کنم و دوستم همین‌طور آدمارو

نظر من پزشک خیلی بهتره حداقل خیالت راحته

منم زدم....اولش باید دو سه ماه یه بار بری تا حالت بگیره......منم پیش اینی که رفتم دکتر نیست ...باید ...

کاراشو دیدم خیلیم مورد پسندم بوده ولی من از این میترسم که لبم یه وقت نکروز نشه چون دکتر نیست و دستیاره

نگاه کلا خود قضیه خوب نیست همه بدشون میاد کلی مسخره میکنن مخصوصا پسرا

من اصلا پسرا واسم مهم نیستن چون خودم دوس دارم دلم میخواد انجام بدم و نه غیر طبیعی در حد نیم سی سی چون لب بالام کوچیکه 

من وقتی میخواستم بزنم با دوستم باهم رفتیم اون رفت جای همینطور ادمای مدرک دار ولی من رفتم پیش پزشک جف ...

پزشکای اینجارو کارای تزریقشونو زیاد دوست ندارم ولی اینی که میگم کاراش خیلی قشنگ و طبیعیه قبلا انجام دادم ولی تهران الان دیگه نمیتونم باز برم اونجا