2777
2789
عنوان

فایلی تو گوشیم هیدن شده

177 بازدید | 22 پست

بچه های فایلایی که از تلگرام دانلو د میکنم قطعا باید بره تو فایل شخصی

الان  محل ذخیره فابل تلگرام هیدن شده

نمیدونم چطور پیداش کنم

گوشیمو پر کنه میخوام حذفشون کنم

تو سرچprivate  هم نوشتم tel  نوشتم

گزینه مخفی هم تیک زدم بازم نیست

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

نمیاد اون اصلا واسه منم دیگه نمیاد 

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

تو قسمت ستینگ تلت هاید هست برو توش دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیاد اون اصلا واسه منم دیگه نمیاد 

اخه گوشیمو پر کرده 

میخوام پاکشون کنم

از فیلم کره ای دان کردم از تلگرام  

میخوام اول قسمت اولشو که دبدمو  پاک کنم بعد برم قسمت دوم دان کنم 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
رفتم ستینگ  تلگرامو سرچ کردم  زدم پاک کرده داده های پنهانش

پاک کردی؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

والا داده های پنهانشو زدم پاک شه نمیدونپ درست بود یا غلط

ی چک کن

اخه گوشیمو پر کرده  میخوام پاکشون کنم از فیلم کره ای دان کردم از تلگرام   میخوام اول قس ...

گلم این آزمایش چ طوره

《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚

[QUOTE=]اخه گوشیمو پر کرده  میخوام پاکشون کنم از فیلم کره ای دان کردم از تلگرام   میخوام اول قس ...[/QUOTE]

عزیزم من عکس سونو آن تی بفرستم میتونی تشخیص بدی چیه نی نی من

کاربر خاموشم چند ساله که نی نی سایت رو دنبال میکنم لطفا برای حاجت دلم یه صلوات میفرستید🙏🏻