2777
2789
عنوان

گلودرد پی در پی

| مشاهده متن کامل بحث + 6831 بازدید | 89 پست
دمنوش  گل بتفشه خوبه ، چهارتخمه، ابجوش ک ولرم شده با عسل و لیمو، آزیترومایسین و شربت زوفا ...

همه اینارو خوردم جز بنفشه

آزیترو ۳ بسته کامل خوردم

این آخریا هم کوآموکسی کلاو

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برا درد بود 

خدا خیرتون بده خیلی خوب بود از وقتی خوردم دو برابر بهتر از قبلم

ان شاءا... همیشه شاد و سلامت کنار خانواده بهترین روزها رو تجربه کنین💚💚💚

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
من دیشب ناپروکسین خوردم امروز خیلی بهترم البته نون پنیرم شور بود انگار تاثیر داشت دیفنم قرقره کردم

تعریف این قرص شنیدم. واقعا خوبه؟

اگه  خوبه فردا این بگیرم بخورم

همه اینارو خوردم جز بنفشه آزیترو ۳ بسته کامل خوردم این آخریا هم کوآموکسی کلاو

آزیترو یه بسته ش کافی بوده فوقش دوتا، روزی یکی ، اموکسی کلاو تاثیری نداره زیاد، همون شربت زوفا و دمنوش بنفشه بخور ، قرص جوشان و مکمل زینکم استفاده کن بعد  ابجوشم  درست کن همش بخور گلوت نرم شه خوب میشی کم کم 

تعریف این قرص شنیدم. واقعا خوبه؟ اگه  خوبه فردا این بگیرم بخورم

آره مرلین عزیز بهم پیشنهاد دادن عالی بود ضد التهابم هست فقط اگ معده تون حساسه ی قرصم واسه معده همراهش استفاده کنین چون قویه ان شاءا.. .برای شما هم نتیجه ی خوب داشته باشه

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
من 2هفتع اس اینجوریم الان از درد گلو خوابم نبرده  اصلا نمیتونم آب دهنمو قورت بدم بس که درد میک ...

چیکبار میکنی؟دکتر رفتی؟

شاید ب چیزی حساسیت پیدا کردین ب خوردنی ها دقت کنین بعد خوردن کدوما گلودرد میشین

همون همیشگی ها

ممکن از ادویه باشه؟چون یکماه دوماهیه که ادویه جدید گرفتم به غذا میزنم

خدا خیرتون بده خیلی خوب بود از وقتی خوردم دو برابر بهتر از قبلم ان شاءا... همیشه شاد و سلامت کنار خ ...

ممنون 💖💖 انشالله که زودتر خوب شی ، فقط ناپروکسن روزی یکی اگه خوب شدی دیگه نخور برا دردای شدیدم خوبه ،😘😘

متوجه نشدم؟

عزیزم وقتی ته حلق دقیقا نمیدونم کجاس ی چیزی مث نخودی. ..تکه استخونی گیر میکنه افراد خاصی هستند ک مهارت دارند داخل بینی فوت میکنن و درش میارن من پسرم همش تب میکرد هر چی دکتر خوب بود بردمش واقعا ناامید شده بودم بس انتی بیوتیک بهش دادم رفتم اونجا خداشاهد از اونجا اومدم بیرون خوب شد ولی بعضیا قبولش ندارن ولی من قبول دارم چون چند نفری تو فامیل اینجوری دیدم ک رفتن خوب شدن و بهشون میگن بندیbandi