2777
2789
عنوان

امامزاده داود کن . سولقان

901 بازدید | 44 پست

بچه ها میخام برم امامزاده داود یه شب بمونم.....نمیدونین اطاق داره یا نه؟؟؟؟میدونم داره....میگم نکنه پر باشه.....کسی تازگی نرفته؟؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
زائر سرا دارهـ وسط هفته فکر کنم خلوت باشه 

چهارشنبه.....شما تهرانی؟؟؟؟از آزادی ماشین داره؟؟؟؟تازگی رفتی شما؟؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اتاق داره فکر نکنم پشه داشته باشه چون خُنکه هواش

میخوای یدونه از این شبخوابا بگیر روش انگار فلز داره پشه رو میکشه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
ماک جمعه میریم پیدا میشه وسط هفتع ک خلوته 

تازگی رفتید شما؟؟؟؟مثلا ساعت چند رفتید که اطاق بوده

بله اتاق داره فکر نکنم پشه داشته باشه چون خُنکه هواش میخوای یدونه از این شبخوابا بگیر روش انگار فلز ...

نه من پشه نگفتم...😂😂😂😂😂...فقط میخام ببینم تا اونجا نرم اطاق نباشه.....مثلا چهارشنبه عصر

از صادقیه باید بری شهران با ون یا حالا تاکسی از اونجام یا اسنپ باید بگیری یا تاکسی دربست خواهشا تن ...

تنها که نیستم....ولی چرا؟؟؟؟؟فکر کردم از شهران تاکسی خطی داره برا امامزاده

نه من پشه نگفتم...😂😂😂😂😂...فقط میخام ببینم تا اونجا نرم اطاق نباشه.....مثلا چهارشنبه عصر

وای خوابالو بودم اشتباهی خوندم 🤣🤣🤣

راستش ما تا حالا نموندیم فقط چندساعت بودیم برگشتیم 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......