2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من تو نامزدی جدا شدم

چن سالی میشه،دیگ بش فک نمیکنم ولی

الان که به خاطراتمون فک کردم

دیدم حقیقتن تو اون مدت فقد من و چزوند و اذیت کرد

همه ش خاطره بد...

خدایا شکرت💕

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

عقدبودیم یواشکی رفتیم عملیات صبح بالباس وارونه وخوابالود اومدم وسط پذیرایی،مامانم گفت مادرلااقل چشاتو واکن لباساتو درست بپوشی😂

یبارم خونه پدرشوهرم بودیم بعدازظهرباشوهرم رفتیم ایفون هارو میزدیم وفرارمیکردیم یهو دیدیم برادروپدرشوهرم پشت سرمون باماشینن سوارمون کردن رفتیم خونه😂اینقدربهمون خندیدن که نگو

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

نامزدیم،ولنتاین برام هدیه گرفت خونه خواهرم سوپرایزم کرد بعد خواهرم گف میخای دعواتون بدم نامزدم گفت نمیتونی یهو گفت چرا استوری نزاشتی منم که دیونه گفتم اره چرا تو برا من استوری نمیزاری ووو...دعوا شد😂😂یه حرفی بم زد خیلی ناراحت شدم گریه کردم گوشی زدم رو مبل رفتم تو اتاق😭خلاصه اومد گوشی بم داد گفت بیا استوری گذاشتم گفتم برو بیرون نمیخام دیگه ارزش نداره ووو...خلاصه دوستان اومد کنارم بغلم کرد😋واسه اولین بار بعد یکسال نامزدی بعدم یه شب عالی رو گذروندیم😍(با خانواده😐😂😍)