2777
2789

اصلا باهاش تند رفتار نکنین از چیزی ترسیده سعی کنین کلماتش رو کامل گوش بدین و سعی نکنین کلمشمو کامل کنین بزارینش حال خودش از استرس دورش کنین اگه دچار لکنت شد کلمشو کامل نکنین و عادی رعتار کنین اگه تا ۱۵ روز اینکارارو انجام دادین خوب نشد اونوقت ببرین گفتار درمانی پسر من اصلا نمیتونست حرف بزنه بایه دکتر تلفنی حرف زدیم گفت اینکارارو انجام بدین اگه خوب نشد اونوقت ببرین گفتار درمانی ایشالا جواب میگیری 

ترسید سه ماهه دچار شده قلبم داره تیکه تیکه میشه از درد😭

انشالله که خوب میشه ..پسر منم یک روز بلند شد لکنت شدید گرفت چند روز قبلش براس اتفاقی افتاده بود که منم نبودم ..ولی خدارو شکر بعد چند ماه خوب شد کمکم ...ولی وقتی حرف میزد و کلماتو میکشید من به حرفاش گوی میدادم.و میگفتم عجله نکن تو فراموش کردی ایراد نداره میخوای کمکت کنم بعد اونم تشویق میشد وقتایم نمتونست بگه میگفت مامان یادم رفته منم صبورانه فقط گوش میدادم خداروشکر کمکم خوب شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا باهاش تند رفتار نکنین از چیزی ترسیده سعی کنین کلماتش رو کامل گوش بدین و سعی نکنین کلمشمو کامل ک ...

اخه از ۱۵ روز گذشته الان سه ماهه دچار این مشکل شده

عالی
تخم بلدرچین .تخم کفتر خیلی براش خریدیم ..انبدر دادم خورد که اخراش دلشو زد .چون کچولو بودن دوتا یا سه ...

تخم کفتر رو میپختین؟ و اینکه. چقدر طول کشید ک درمان شد؟ 

من دائما دارم گرمیجات بهش میدم

عالی
تخم کفتر رو میپختین؟ و اینکه. چقدر طول کشید ک درمان شد؟  من دائما دارم گرمیجات بهش میدم

اره نیمرو می‌کردم یکم بو میده .ولی چند ماهی خورد دیگه دلشو زد ببین کم کم خوب شد اولاش اصلا زبونش وانمیشد .بعدابه مرور بهتر شد حدود همو سه ماه شد خوب شد خیلی تدریجی ..پسر من مثل بلبل حرف میزد خیلی روزای بدی گزراندم ..خیلی غصه میخوردم زیادم جاهای شلوع نمیبردمش تا نکنه بچهای دیگه اذیتش کنن ..

اره نیمرو می‌کردم یکم بو میده .ولی چند ماهی خورد دیگه دلشو زد ببین کم کم خوب شد اولاش اصلا زبونش وان ...

چقدر خدا دوستتون داشته یعنی دختر منم خوب میشه یعنی خدا ب دختر منم نگاه میکنه😔

عالی