2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه اینجا جای این چیزا نیست دوست عزیز دعا نویس و این چیزا رو جای دیگ پیدا کنید کاربر ها اینجا گزارش تاپیکت رو میزنن 

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️

اره عمم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

کمک نمیکنی مسخره نکن لطفا

رلت کات کرده دخترم با ۱۶ سال سن دنبال دعا نویسی؟

مسخره کجا بود 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خانوم محترم منظور از رل شوهر ۵سالمه دیگه ؟؟ بعدشم شما از کجا میدونید ۱۶سالمه ۲۶سالم هس

اوکی ببخشید شب بخیر 😐