2789
عنوان

دیابت لعنتی

150 بازدید | 22 پست

شام هوس پاستا کردم با اینکه انسولین میزنم گفتم شاید قندم نره بالا الان قند دوساعت بعد شام ۱۵۰بود خیلی نگرانم پاستا خیلی قند داره؟؟؟الان اتفاقی میفته؟حسرت همه چی به دلم موند تو این بارداری

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیابت خیلی خطرناکه مراعات نکنی به قیمت جونت تموم میشه حسرت غذا به دلت بمونه بهتر از اینه که حسرت سلامتی به دلت بمونه ، استارتر تو رو خدا مراقب خودت باش ♥️

و هنوز هم میشود در گلدان شکسته گل کاشت...
نه بابا نگران نباش منم داشتم و دارم 😂

چیکار کردی بعد بارداری از بین نرفت؟بچت سالم بود؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
منم خیلی میترسم دیابت بارداری بگیرم

خیلی بده یه خورده غذا زیاد میخورم سریع میره بالا 

یه سوال دیابت بارداری یعنی بعد بارداری هم حتی دیابت داری؟

نمیدونم میگن از بین میره بعد زایمان بلافاصله 

سنگ پاهمیشه بکش کف پات قندوتنظبم میکنه منم دارم دیابت کلاهک بادمجان دم کرده ش قندو تنظیم میکنه الب ...

بارداری ؟؟

دیابت خیلی خطرناکه مراعات نکنی به قیمت جونت تموم میشه حسرت غذا به دلت بمونه بهتر از اینه که حسرت سلا ...

مرررسی روحیه

خیلی بده یه خورده غذا زیاد میخورم سریع میره بالا 

وای خداکمکت کنه،من اینقدر تنبل شدم به زور کارموانجام میدم فقط بخور وبخواب واسه همین خیلی میترسم

لطفالایک نکنید،ممنون