2777
2789
عنوان

دلم تنگ میشه

249 بازدید | 12 پست

برای چند وقت دیگ باید. کوله بارم ببندم 

برم خونه بابا 

از همسرم  سوال نپرسید ب تمام معنا.   بیشعورع 

دلم. ب. هم چیز تنگ‌میشه ب. حتی ب. ظرف های گل صورتی 

دعا کنید بشه جهازم  ببرم 😔دلم زندگی میخاس ک نشد 🙏

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاییکه قدرتو نمیدونن رها کن و برو نزار دور انداخته بشی خونه پدرت از همه جا برات امن تره مطمئن باش لیاقت با تو بودنو نداشته.چند وقت دیگه چنان فراموش میکنی این روزاتو که با یادآوریش روزی هزار بار شکر میکنی که راحت شدی

مرسی ک منو امید وار میکنین 

عزیزم اول از همه از خدا میخوام بهت آرامش بده تا کمتر اذیت بشی دوم اینکه سعی کن به خودت سخت نگیری میدونی سخته ولی شدنیه دختر دایی من بخاطر دخالتهای دیگران ۷ سال پیش شوهرش رهاش کرد و دوست دختر گرفت وقتی کار از کار گذشته بود به همسر من که با شوهرش دوست بود گفت همسرم رفت دنبالشو باهاش حرف زد که برگرده خونه و اون اصلا قبول نمیکرد دختر داییم انقدر تو خونمون اشک میریخت التماس میکرد که دل سنگ براش آب میشد تازه ازدواج دومش هم بود ولی دید شدنی نیست و طلاق گرفت باورت نمیشه الان انقدر موفق شده که خدا میدونه تازه خیلی هم شاده دستش تو جیب خودشه و کار میکنه حالا یاد اون روزاش میوفته میگه من چقدر خر بودما

عزیزم اول از همه از خدا میخوام بهت آرامش بده تا کمتر اذیت بشی دوم اینکه سعی کن به خودت سخت نگیری مید ...

عه.  😆😆کاش یه روز بشه من بگم چقدر خر بودم.   ولی یه فرزند دارم خودم۲۴ دخترم ۲

عزیزم اول از همه از خدا میخوام بهت آرامش بده تا کمتر اذیت بشی دوم اینکه سعی کن به خودت سخت نگیری مید ...

الن باز ازدواج کرد ه  ازدواج چندمه شغل دختر دای  چیه

عه.  😆😆کاش یه روز بشه من بگم چقدر خر بودم.   ولی یه فرزند دارم خودم۲۴ دخترم ۲

میرسه اون روز شک نکن😉هنوز خیلی جوونی دخترتم بزرگ میشه،میشه همدم و مونست اصلا ناراحت نباش هزاران ادم تو شرایط شما و بدتر از شماست امیدت اول به خدا بعد به تلاش خودت و به پدر و مادرت باشه شکر کن که پدری داری که حامیت باشه خیلیا مجبورن رفتارای گند شوهرشونو تحمل کنن بخاطر اینکه حامی ندارن امیدوارم از این به بعد موفق باشی و حالت به زودی رو به راه بشه

الن باز ازدواج کرد ه  ازدواج چندمه شغل دختر دای  چیه

نه مجرده ۴۴ سالشه تو کار اکستنشن موئه کلی برای خودش معروف شده اولین بار تو ۱۸ سالگی ازدواج کرد بعد چند سال جدا شد بعد دوباره ازدواج کرد که اونم اینطوری شد الان میگه شوهر میخوام چکار برای خودم کیف میکنم خیلی هم الان حالش خوبه

نه مجرده ۴۴ سالشه تو کار اکستنشن موئه کلی برای خودش معروف شده اولین بار تو ۱۸ سالگی ازدواج کرد بعد چ ...

الهی موفق باشه.         ممنونم چقدر منو امید دادی. خدا خیرتون بده

نه مجرده ۴۴ سالشه تو کار اکستنشن موئه کلی برای خودش معروف شده اولین بار تو ۱۸ سالگی ازدواج کرد بعد چ ...

بهترین کار میکنه حیف استقلال زن نیس اخه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙