2821
2789
عنوان

رفت 😞💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 50 پست
خیلی ممنون بانو حرفتون خیلی رو من تاثیر گذاشت خیلی ممنون. واقعا حرف حق رو زدید

از فکرش بیا بیرون جوری ک انگار اون آدم هرگز وجود نداشته،اصلا فرض کن فوت شده،باعث میشه چشمت به روی بقیه باز بشه شاید کسی رو ببینی که وقتی در کنارش باشی پیش خودت بگی چه عالی شد که قبلی نشد،ولی تا وقتی فکر اونی بقیه رو نمیبینی و موقعیت هاتو از دست میدی،من یه پسر خاله داشتم ک از بچگی عاشقم بود ولی من حالم ازش بهم میخورد،الان ۴۶ سالشه مجرد اما من با بچم سرگرمم،اشتباهه بخاطر کسی زندگی خودتو بسوزونی

از فکرش بیا بیرون جوری ک انگار اون آدم هرگز وجود نداشته،اصلا فرض کن فوت شده،باعث میشه چشمت به روی بق ...

خیلی ممنون بانو به خاطر راهنماییتون . حتما بهش عمل میکنم. حرف هاتون خیلی روم تاثیر گذاشت خیلی ممنون

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیشه خوش بین باشید بانو ان شالله که طرف شما هم به فکرتون باشه و به زودی نشونه هاش رو ببینید بانو

هر کسی مشغله های خودشو داره منم از این بابت درکش میکنم اما یعنی وقت نکرده حتی یه پیام.... مثل اینکه من باید از فکرش بیام بیرون:)

حسین دعای مستجاب مادرم.....                      هیچی ازم نپرس هیچی 
هر کسی مشغله های خودشو داره منم از این بابت درکش میکنم اما یعنی وقت نکرده حتی یه پیام.... مثل اینکه ...

امکان داره مشغله اش خیلی ذهنش رو درگیر کرده باشه اما ب نظرم یک پیام میتونه بده بهتون. اگه فکر میکنید از روی عمد پیام نمیده سعی کنید کمکم فراموشش کنید. البته به نظرم خیلی بده که بعضیا بدون هیچ حرف و مشکلی ارتباطشون رو قطع میکنن این به نظرم بی احترامی به طرف مقابل میتونه باشه

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.
2824
2823
2791
2779
2792