2821
2789
عنوان

رفت 😞💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 50 پست

با اجازه اسی

اسی دوس داشتی بیا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9090473/حاجت-دارا-بیانشما-دعوت-شده-از-طرف-امام-حسین

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من آقا هستم . بانو چی شد که رفت . اگه برنمیگرده دیگه بیخیالش بشید بانو.سعی کنید فراموش کنید. کاش اون ...

هیچ دختری قلبش سنگ نیست،اون فقط شمارو دوس نداشته،باتون حال نکرده وگنه همون آدم در مقابل کسی ک دوسش داره از برّه نرمتره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بدون هیچ حرفی بدون خدافظی؟؟

مهربون بود مهربون ترین مرد دنیا بود نمیدونم چرا یهو دلسنگ شد 

ما خیلی بحث میکردیم ولی هیچ وقت تو این یک سال و خورده ای بهم بی احترامی نکردیم 

این دفعه حرفهای خیلی بدی بهم زد توهینای خیلی بد ک خودمم باورم نمیشد 

بعدش بین حرفام گفت شب بخیر و دیگه از اون موقع خبری ازش نیست 

مهربون بود مهربون ترین مرد دنیا بود نمیدونم چرا یهو دلسنگ شد  ما خیلی بحث میکردیم ولی هیچ وقت ...

کار مهمی براش پیش اومده، و تو کار مهمش نبودی. بخودت وقت سوگواری بده و بعد خودت و جمع کن. دیگه هم به حرف مفت این مردا وارد رابطه نشو. 

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
من همه زندگیمو با اون برنامه ریزی کرده بودم  اون وقتا ک دلم می‌گرفت بهش میگفتم از آیندمون بگو& ...

ببین اشتباه ازخودمونه چ دختر چ پسربعضیامون خیلی ساده ایم فک میکنیم طرفم مث خودمونه ب زندگیت برس بابا بعنوان کسی ک چندین بارتجربه دارم دارم بهت میگم

میشه برای آرامش وحاجت دلم یه صلوات بفرستی
هیچ دختری قلبش سنگ نیست،اون فقط شمارو دوس نداشته،باتون حال نکرده وگنه همون آدم در مقابل کسی ک دوسش د ...

حتما بانو. ولی وقتی بهم نه گفت دنیام تیره و تار شد جوری که به خودم گفتم من دیگه هیچ ارزویی تو این دنیا ندارم . کل وجودم خورد شد رفت

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.
من آقا هستم . بانو چی شد که رفت . اگه برنمیگرده دیگه بیخیالش بشید بانو.سعی کنید فراموش کنید. کاش اون ...

کاش طرف منم بفکرم باشه....

حسین دعای مستجاب مادرم.....                      هیچی ازم نپرس هیچی 
کاش طرف منم بفکرم باشه....

همیشه خوش بین باشید بانو ان شالله که طرف شما هم به فکرتون باشه و به زودی نشونه هاش رو ببینید بانو

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.
حتما بانو. ولی وقتی بهم نه گفت دنیام تیره و تار شد جوری که به خودم گفتم من دیگه هیچ ارزویی تو این دن ...

اشتباه میکنی،تو دنیا خودتو بیشتر از هر کسی دوست داشته باش،بدون هیچکس ارزش اینکه خودتو زجر بدی نداره،بمیر برا کسی که برات تب کنه،خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

اشتباه میکنی،تو دنیا خودتو بیشتر از هر کسی دوست داشته باش،بدون هیچکس ارزش اینکه خودتو زجر بدی نداره، ...

خیلی ممنون بانو حرفتون خیلی رو من تاثیر گذاشت خیلی ممنون. واقعا حرف حق رو زدید

یک سالو سه ماه باهم بودیم وقتی سرش شلوغ بود ‌‌‌‌سه چهار ساعت نبود از دلتنگی کلافه میشدم هیچ‌کار نمی‌ ...

فکر میکنم سنت کم باشه

پسرا از دخترایی که هی بهشون بچسبه و هر دقیقه پیام بده خوششون نمیاد

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز