2777
2789

۳۵ که تب نیست عزیزم

۳۷/۵دمای طبیعی بدن هست

خدای نکرده از اون بالاتر تب هست

دخترمن هم امروز تبش شد۴۰ خیلی به سختی اومد پایین

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
۳۵ که تب نیست عزیزم ۳۷/۵دمای طبیعی بدن هست خدای نکرده از اون بالاتر تب هست دخترمن هم امروز تبش شد ...

میدونم ترسیدم تو خواب تب کنه حالا که استامینوفن دادم ترس اومده تو جونم تا صبح بالا سرش باشم یا مشکلی پیش نمیاد به نظرتون....خدا بچتون شفا بده زود خوب بشه خیلی سخته بچت مریض بشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

۳۵ که تب نیست عزیزم ۳۷/۵دمای طبیعی بدن هست خدای نکرده از اون بالاتر تب هست دخترمن هم امروز تبش شد ...

برای تبش فقط شیاف دیکلوفناک بزارید اگه بالا بود هم تب رود میاره پایین هم درد خارج میکنه از بدنش از استامینوفن بهتره

میدونم ترسیدم تو خواب تب کنه حالا که استامینوفن دادم ترس اومده تو جونم تا صبح بالا سرش باشم یا مشکلی ...

نباید می‌دادی ولی باز مراقب باش چک کن منم پسرم از دیشب تب کرده

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

۳۵ که اصلا هایپو ترمه 😐 

طبرو تب سنج جیوه ای بخر و با اون تبش رو اندازه بگیر طریقه مصرفشم از اینترنت سرچ کن بالاتر از ۳۷ و ۸ میشه تب 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

من پسرم هیلی بدجورتب میکرد پیاز کف پاش میبستم.تخم بارهنگ هم دم کنید بدید خیلی خوبه

مممنونم پیاز امتحان کردم اصلا جواب نداده رو بچه من فقط شیاف دیکلوفناک میاره تبش پایین

۳۵ که اصلا هایپو ترمه 😐  طبرو تب سنج جیوه ای بخر و با اون تبش رو اندازه بگیر طریقه مصرفشم از ...

دیشب ۳۹ بودش از ترسمتو خواب تب نکنه دادم حالا ترس رفته تو جونم

دیشب ۳۹ بودش از ترسمتو خواب تب نکنه دادم حالا ترس رفته تو جونم

ببین درست تبشو اندازه بگیر خب حواستم بهش باشه تا صبح اگه واقعا سه روزه تب داره حتما به پزشک مراجعه کن 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

عزیزم فکر کنم تجربه بچه داری نداری.اولین کار اینه که خونسرد باشی تا بتونی درست تصمیم بگیری.شیاف هم برای تب بالا استفاده میکنند. فکر کنم برای چهل به بالا. من به نظرم اگر نصفه شب شد تبشپایین نیومد حتما ببر اورژانس .اونجا راحت تبش کنترل میکنند