2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

204 بازدید | 15 پست

خیلی دلم برای خودم گرفته.من خیلی بدبختم مادرم نذاشت درس بخونم یه شغلی داشته باشم قبل ازدواج همیشه آواره بیابون بودم بعد ازدواج دو ماه بعد حامله شدم خواهرشوهر اولم کلی اذیتم کرد چون دختر خودش بچه دار نمیشد یک سال و نه ماه بعد بچه دومم به دنیا اومد شش سال بعد بچه دوم،بچه سوم به دنیا اومد و آخری ۴ سال بعد سومی

حالا نتیجه اش چی شد؟ نه درآمد دارم نه کار دارم نه پول دارم من هیچی از خودم ندارم!!!شوهرمم که هیچ خدا نکنه صد تومن بهم بده که دیگه هزار منت سرم میزاره من فقط کلی ناراحتی دارم

کاش زندگی من اینجوری رقم نخورده بود....

‌                                                                                         

کاش تو شهر خودمون بودیم.ما مجبور شدیم از شهر خودمون بریم یکی از شهر های اصفهان که بد بختی از همون شهر شروع شد.دختر عموهام که شهر خودمون هستن همه هم به موقع ازدواج کردند هم به موقع بچه دار شدند هم همه شون کار و پول دارند

‌                                                                                         

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم 

زندگیمجردیت دست خانوادت بوده .

ولی متاهلیت دس خودت بوده که .

میتونستی فقط یه بچه داشته باشی و تموم درامد و پولاتونو خرج کنید . 

اما ۴ بچه ؟ 

خدا حفظشون کنه .

ولی گاهی خودمون باعث خودمون میشیم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب مگه شوهرت خرج نمیده؟  

چرا میده ولی درآمدش خوب نیست یعنی شغلش جوریه که یه مدتی خیلی خوبه یه مدت افتضاح تا همین دو سه ماه پیش خیلی خوب بودیم ولی الان نه

لباسای بچه هام کهنه اس نمی تونم بخرم خیلی از خوراکی ها تموم شده بچه ها بهونه می گیرند

‌                                                                                         

عزیزم  زندگیمجردیت دست خانوادت بوده . ولی متاهلیت دس خودت بوده که . میتونستی فقط یه بچه داشت ...

بله واقعا درست میگید اگه یه دونه داشتم خیلی خوب بود ولی خب دو تاشون تقصیر شوهرم بود با بی احتیاطی من هر دوبار سعی می کردم سقط کنم بار دوم از جاهای بلند خودمو پرت می کردم پایین ولی نمیشد

یه درصدی ام به خاطر هم شهری ها.میگم که شهر خیلی بدی هستیم اگه یه سال بعد عروسی بچه دار نشی میگن بچه دار نمیشه مشکل داره یه دونه داشته باشی باید دومی رو بیاری اگه دو تا دختر داشته باشی باید حتما پسر بیاری اصلا یه وضعی که تا نباشید نمیدونید چیه

‌                                                                                         

بله واقعا درست میگید اگه یه دونه داشتم خیلی خوب بود ولی خب دو تاشون تقصیر شوهرم بود با بی احتیاطی من ...

میدونم .شهر کوچیک هستم .

اولی رو اوردم .

میگن دومی رو بیار ‌

اما من میگم فکر اینده بچمم هستم . نمیخوام در اینده بشه حمال جامعه .

حالا کاریه که شده . فقط سعی کن یه شغل بدست بیاری .

مثل گل بکار رشر کرد بفروش

رب بپز بفروش

لواشک درس کن بفروش

در دیوار و.....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا میده ولی درآمدش خوب نیست یعنی شغلش جوریه که یه مدتی خیلی خوبه یه مدت افتضاح تا همین دو سه ماه پی ...

ببخشید فضولی سوال میکنم

ولی انگیزت چی بوده از به دنیا اوردن چهارتا بچه؟ 

💍♥ i said yes 

ببخشید فضولی سوال میکنم ولی انگیزت چی بوده از به دنیا اوردن چهارتا بچه؟ 

میگم که دوتاش به خاطر بی احتیاطی شوهرم بود

وگرنه من خودم به دخترام راضی بودم تعریف نباشه دخترام از همسن های خودشون خوشگل ترند هر دو تا سالم هستند من راضی بودم هر کس دیگه ای هم بود راضی بود به دو تا بچه سالم 

‌                                                                                         

میدونم .شهر کوچیک هستم . اولی رو اوردم . میگن دومی رو بیار ‌ اما من میگم فکر اینده بچمم ه ...

باید یه فکری بکنم شوهرمم خیلی متعصبه و در کل خیلی قدیمی فکر میکنه در صورتی که من میگم وقتی نداریم باید هر دوتامون کار کنیم

از من به شما نصیحت اگه شرایطش رو ندارید فعلا بچه دوم نیارید بزارید هر وقت شرایط مناسب بود

آدم برای بچه دار شدن به یه چیزایی احتیاج داره باید حوصله و حواس آروم داشته باشی پول داشته باشی خرجش رو بدی که بعدا شرمنده اش نشی باید بتونی بهش محبت کنی بتونی آینده اش رو تامین کنی و ...

‌                                                                                         

باید یه فکری بکنم شوهرمم خیلی متعصبه و در کل خیلی قدیمی فکر میکنه در صورتی که من میگم وقتی نداریم با ...

اره . دقیقا .

به خدا اوضاع اطرافیان رو میبینم . فامیلا رو میبینم سه بچه دارن . ولی واقعا به سختی میگذرونن . بچه ها کلی حسرت دارن تو دلشون .  حتی نمیدونم چطور به این بچه ها کمک کنم . اینده ای ندارن . هیچی .

ولی مادراشون میگن ما بچه دوس داریم هی بچه به دنیا میارن . جای تاسفه . خودشونم سوختن نابود شدن . اما چرا هی بچه میارن نمیدونم دلیلشو . 

اره . دقیقا . به خدا اوضاع اطرافیان رو میبینم . فامیلا رو میبینم سه بچه دارن . ولی واقعا به سختی می ...

واقعا اگه پول نداشته باشی بچه داشتن خیلی سخته منم میگم یه مدت خوبه اوضاع مون یه مدت بد

حالا توی محل زندگی ما عجیب ترم پیدا میشه

خانمی بوده که توی پنج سال زندگی ۳ تا بچه داشته

یه خانمی هم سن من ۳ سال پیش ۶ تا بچه داشت

جاری بزرگم تا ۳۷ سالگی ۹ تا بچه داشته

عموی بزرگم ۱۳ تا بچه داره

عمه بزرگم که مادرشوهرم میشه(بنده خدا ۲۴ ساله که فوت شده توی ۵۲ سالگی به رحمت خدا رفت)تا ۳۶ سالگی ۹ تا بچه داشت 

‌