2777
2789
عنوان

لایق فحشم ولی 😞

408 بازدید | 67 پست

بچه ها تو یه مشکل بزرگ افتادم سه سال پیش با سماجت یه آقا وارد یه رابطه شدم و بهش دل بستم اومد خواستگاری و همیشه پشتم بود و چون سربازی نرفته بود رفت سربازی منم گفتم صبر میکنم تا تموم بشه حالا آخرای سربازیشه و من😞

یه آقایی اومد تو محل کارم سنش بالاعه سی و خورده ای و من بهش علاقه پیدا کردم چیکار کنم😭 اونم عین منه

خدایا من نمی‌خواستم اینجوری بشه من بهترین روزامو با اون گزروندم چرا الان باید دوباره این اتفاق بیفته 😭😭😭😭😭😭 امروز این آقا خودشو سرکار کشت تا بفمونه منو دوست داره 

فحش ندین خودم به همه چی اعتقاد دارم ولی چیکار باید بکنم الان

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگن اگ عاشق نفر دومی شدی نفر دومو انتخاب کن چون اگ واقعاا عاشق نفر اولی بودی هیچوقت عاشق دومی نمیشدی

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
میگن اگ عاشق نفر دومی شدی نفر دومو انتخاب کن چون اگ واقعاا عاشق نفر اولی بودی هیچوقت عاشق دومی نمیشد ...

دلم نمیاد 😭😭😭😭😭 اصن نمی‌دونم چیکار کنم بعد سه سااااال