2777
2789
عنوان

ویروس جدیده

78 بازدید | 8 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم 

من ویروس جدیده رو گرفتم خوب شدم و الان فقط صدامه و سرفه ۶ روزمم شده  و حالا عروسی یکی از فامیلامونه ایا من دیگه اون پادتن ویروس رو دارم و دیگه نمیگیرم؟ 

میشه علایمتونو از اول بگید؟؟!

الان صداتون گرفته؟؟ درد دارید ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینارو ول کن خودت راضی هستی بری چندین نفرو مبتلا کنی؟ این ویروس جدید مثل کرونا ۲ هفته قرنطینه لازم

من خودمم اون قدر برام مهم نیستش فامیل دوره فقط سوال داشتم که گفتین نرم بهتره ممنونم 

اینارو ول کن خودت راضی هستی بری چندین نفرو مبتلا کنی؟ این ویروس جدید مثل کرونا ۲ هفته قرنطینه لازم

منم گرفتم 12 روز هس تا راه پله هم نرفتم میترسم بقیه رو گرفتار کنم از بس زجر کشیدم دلم نمیخواد یکی دیگه هم گرفتار کنم حتی نوبت دکتر داشتم برا بارداری کلی هم قرص خورده بودم دلم نیومد برم گفتم شاید یه خانم باردار گرفتار بشه گناه داره

خدایا شکرت .....
منم گرفتم 12 روز هس تا راه پله هم نرفتم میترسم بقیه رو گرفتار کنم از بس زجر کشیدم دلم نمیخواد یکی دی ...

بخدا بهترین کارو کردی 

هم خیلی سخته هم با این گرونیا شاید یکی توان مالی نداشته باشه هرشب بره زیر سرم

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧