2777
2789
عنوان

کاپ کیک چیشدددد

8883 بازدید | 81 پست

@کاپ_کیک_عصبانی  

یکم بیشتر توضیح بده بابا 😐

ینی چی که طلاهامو دادم رفت 

همین! 

خب چی بهت گفت 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده 

شما ساکت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

داستان کاربرا هم مثل سریال شده تا قسمت بعدشو نفهمیم ول کن نیستیم 

@نی_نی_یار_شب  

این کاربر مرد خیلی داره بلبل زبونی میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان عصبانیه حقم داره

چقد راحت بهش میگن طلاق بگیر😐

انگار کشکه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی. دعوامون شد

بهم تهمت زد

کلی من جیغ زدم

کلی اون داد زد

منم طلاهاشو دادم

گفتم برو

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
هیچی. دعوامون شد بهم تهمت زد کلی من جیغ زدم کلی اون داد زد منم طلاهاشو دادم گفتم برو

تهمت چی زد ؟؟😑

جلو پدر مادرت همه ی اینا اتفاق افتاد ؟؟

من غرق شدم تو تناقضی که میگه حجاب شخصیه حتی اگر با بیکینی بیاد بیرون،تو چشاتو کور کن تا نبینیشون.اگه سگای ولگرد زدن تیکه پارت کردن مشکل توعه،نیا بیرون تا نمیری.قربونی کردن گوسفند تو عید قربان بده ولی میرن به سگای ولگرد از همون گوشت میدن که تعداشون روز به روز بیشتر میشه و بچه های کوچیک رو میکشن.حج رفتنو که فروع دینه و مثل نماز و روزست رو بد میدونن ولی از غذای سگ و گربه و مسافرت های چند صد میلیونیشون نمیگذرن بدن به فقرا، اون هیچی به همون خمس و فطریه هم اعتقاد ندارن. اماااااا همونا اگر ببینن کسی تو ۱۷ سال و ۱۱ ماه و ۲۹ روزگی شوهر کنه میگن کودک همسره و فقر فرهنگی داره ، همه هم یهو هشتگ های تو برو خود را باششون‌رو فراموش میکنن :/  🤢😷   یه سری هم که عقاید و چهره ی واقعی کریهشون رو قایم کردن پشت حجاب حضرت زهرا (س)                                      فاذا ماذا هاذا لازا چلازا؟؟؟؟😑😑😑  چند روز دیگه همینایی که اینجوری واسه سگا خرج میکنن میگن پول هیأت رو بدین به نیازمندا :/ ببین کی گفتم. تاریخ ۶ مرداد۱۴۰۱ . این خط _ این نشون / 😑                        تو عید قربان میگفتن جای کشتن گوسفندا برین درخت بکارید. میگماااا این گوشت و مرغ هایی که میریزین جلو سگای ولگرد میوه همون درختایی ان که کاشتید یا چی ؟؟؟🤣🤣🤣😂😂               دوستان عزیز محرم شروع شده ها،کم کم مادر بزرگاتون که پارسال تو آمبولانس پشت دسته موندن و فوت کردن رو از تو انباری دربیارید و بتکونید که لازمتون میشه 😂🤣         شما که محجبه هستی و ظاهر مذهبی داری اما ژست روشنفکری میگیری و از عزای حسینی خرج میکنی واسه توجیه روشنفکریت،باید بگم که قیام اباعبدالله برای امر به معروف و نهی از منکر بود.پس ببند اون دکان کاسبیو 😉😊 در ضمن امضامم شخصیه،شما چشماتو ببند نبینی،برو خود را باش. همه ی مشکلات حل شده فقط مونده امضای من ؟؟😡😏
هیچی. دعوامون شد بهم تهمت زد کلی من جیغ زدم کلی اون داد زد منم طلاهاشو دادم گفتم برو

منم امروز با مامانم دعوام شد تحمل رفتار هاشو ندارم و انقد داغون شدم که با دست کوبیدم به شیشه در و شیشه شکست بدتر اعصابم بهم ریخت

من مجردم 

اصلا حق ندارم تو رو نصیحت کنم 

خواهش میکنم کوتاه بیا 

کاربرای اینجا رو ولشون کن

اینا خودشون زندگیاشون داغونه 

همه اینایی که انقد بده شوهرتو گفتن اصلا معلوم نیست چن سالشونه! 

تمومش کن 

این نظر منه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40