2777
عنوان

آسم و بیهوشی

1598 بازدید | 5 پست

دوستان کسی با وجود آسم بیهوشش کردن؟؟ عمل دارم استرس بیهوشی گرفتم آسم خفیف هم دارم همش میگم نکنه هوش نیام و کلی فکرای الکی🥲😥 از بیهوشی میترسم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

سلام خسته نباشی عزیزم تو نت سرچ میکردم تایپیک مال ۵   ۶ سال پیشتو میخوندم ک امید ب بارداری داشتی یهو دلم خواست ازت بپرسم الان بچه داری بچت چیه چن سالشه ؟؟

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
سلام خسته نباشی عزیزم تو نت سرچ میکردم تایپیک مال ۵   ۶ سال پیشتو میخوندم ک امید ب بارداری ...

سلام عزیزدلم اره دختر دارم ماه دیگ تولد ۳سالگیش😍

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم اره دختر دارم ماه دیگ تولد ۳سالگیش😍

ایشالا تنتون سلامت باشه خیلی حس خوبیه برام دعا کنید باردار شم🙂❤️

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
ایشالا تنتون سلامت باشه خیلی حس خوبیه برام دعا کنید باردار شم🙂❤️

عزیزم انشاالله به زودی خدا ی نینی خوشکل و سالم میده بهت

عزیزم انشاالله به زودی خدا ی نینی خوشکل و سالم میده بهت

انشاالله خدا ازت بشنوه❤️